ОвенПрочетете ощеОтдайте се на желанията си и изживейте една чудесна

...
ОвенПрочетете ощеОтдайте се на желанията си и изживейте една чудесна
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 май: Приятна изненада за Стрелец, щастие за Близнаци

Овен
Прочетете още
Отдайте се на желанията си и изживейте една чудесна вечер. Освободете се от страховете и терзанията си и се оставете на течението. Енергията ви ще бъде над всевъзможни граници през днешния ден, тъй че от вас зависи в каква посока ще я насочите. Ще се справите с всичките си служебни задания, без каквито и да било проблеми. Днес, може да разберете доста за хората, които са се крили зад някаква маска и са се правили на ваши другари, единствено поради финансови изгоди. Стойте надалеч от такива хора и не давайте пари на заем.

 

Телец

Отпразнувайте дългогодишните ви връзки и си благодарете за търпението и любовта, която ви крепи. Изявата ви пред аудитория ще е доста сполучлива през днешния ден. Ако ви следва презентация или изказване пред доста хора и сътрудници, то през днешния ден ще поднасяте информацията по доста понятен и наличен метод. От огромно значение ще бъде цената на продуктите или услугите, които оферирате да бъде вярно избрана – нито прекомерно висока, нито прекомерно ниска. Търсете златната среда, с цел да реализирате по-добра облага.

 

Близнаци

Чувствата ви към вашият сътрудник ще са все по-силни и интензивни. Прекарайте допустимо най-вече време дружно и обсъдете взаимното си бъдеще. Думите ви ще са в положение да повлияят много на колегата ви. Щастие и наслада ще бележат работният ви ден. Ще предадете на всички към вас позитивното си въодушевление и всичко ще върви като ария. Работете с готовност и се забавлявайте. Най-после ще може да се отпуснете след всичките ограничавания, на които сте се подлагали до в този момент. Знаете по какъв начин да управлявате финансите си, тъй че може да се отдадете на рационален шопинг.

 

Рак

Това, че споделяте с сътрудникът ви всичко, ще ви направи още по-близки. Сърцето ви ще резервира цялата позитивна сила и обич посред ви. На всяка цена намалете напрежението на работното ви място и в случай че е допустимо прехвърлете някои задания на ваш сътрудник, който може да ви замести. Действайте мъдро, защото здравето ви е по-важно от работата. Мислете за огромните разноски, които изпразват банковата ви сметка, а не за дребните и незначителни суми. Погрижете се за всички месечни сметки и по-късно може да помислите за някакви по-мащабни покупки с останалите ви пари.

 

Лъв

Ако имате някакви въпроси към половинката ви и желаете да разберете нещо по-лично, то не се опасявайте да попитате. Опознавайки индивида до вас, ще изпитате нещо доста вълнуващо, както при започване на връзката ви. Днес, елементарно ще преминете през всички неподходящи обстановки, измъквайки се елегантно без доста звук и обиди. Това ще ви води към вашата цел и ще ви направи по-концентрирани върху плана, върху който работите сега. Ако сте обмисляли да поискате покачване, най-вероятно в този момент няма да е най-удачният миг за това. Бъдете търпеливи и отложете това ваше предпочитание, с цел да не се разочаровате от отвод.

 

Дева

Може да си мислите, че сътрудникът ви е всичко за вас, само че преценете дали можете да удовлетворите всичките стремежи на половинката ви. Ако непрекъснато се стремите да угодите на колегата си, а не получавате същото внимание, то евентуално има някакви проблеми посред ви. Идеите ви през днешния ден може да звучат доста смели и дръзки на вашите сътрудници. Необходимо е подберете точните сътрудници, пред които да изложите всичко, което смятате, че ще е добре за бъдещето на компанията, за която работите. Най-вероятно, през днешния ден ще имате потребност от това да си купите нещо ново, с цел да си оправите настроението. Нека бъде единствено едно съответно нещо, с цел да не излизате от рамките на бюджета си и да се чувствате гузно по-късно.

 

Везни

Ще имате опцията да извършите връзката си още по-силна, още довечера. Приемете всяка една концепция на колегата си и бъдете подготвени да се съгласите с мнението на половинката ви. И двамата ще получите това, от което имате потребност. Всичко, което постигате в кариерата си се дължи единствено и само на личните ви старания, без да разчитате на ничия помощ. Това ще ви даде самочувствие и задоволство от всички триумфи, които жънете в работата ви. Опитите ви да спечелите пари в този момент може да ви костват доста повече старания, в сравнение с преди. Това няма да ви откаже да продължите да се борите.

 

Скорпион

Любовта към колегата ви ще е толкоз мощна, че ще ви е мъчно да се концентрирате върху каквото и да е, с изключение на върху срещата ви. Споделете възприятията си и се оставете пристрастеността да ви завладее. Не вярвайте доста на прекомерно примамливите обещания, които ви дават в службата. Ако единствено ви приказват за някакви неща, без да се подхващат дадени дейности, то не се надявайте на нещо огромно, което да повлияе на израстването в кариерата ви. Днес, евентуално ще осъзнаете, че през миналият месец сте създали много недомислена и прибързана покупка, която не си е коствала. Този урок ще ви направи по-отговорни към парите и импулсивните покупки.

 

Стрелец

Желанията ви ще бъдат задоволени. Вероятно, ще имате предпочитание да измененията проектите си за деня. Страстта към колегата ви ще ви направи доста по-горещи и подготвени за сантиментални завършения. Подгответе се за много работа с документи през днешния ден. Възможно е да се занимавате и с писане на имейли на непознат език, тъй че речниците ще са ви от изгода през този ден. Партньорствата ви с чужденци ще са печеливши за вас. Ако нещата с финансите ви са били студени като камък и са били в дълъг застой, то през днешния ден ще усетите стопляне в това отношение. Ще сте прелестно сюрпризирани от положителните доходи, които идват към вас.

 

Козирог

Ще имате много изкушения, които ще ви създадат нетърпеливи да се срещнете с колегата ви. Не бързайте и малко по-малко опознавайте обичания си човек, като оставите пристрастеността посред ви последователно да нараства. Вероятно, още веднъж концепциите ви много ще се разграничават от тези на вашите шефове. Ще се наложи да сте по-твърди и непреклонни в отбраната на позицията си. Не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което ви се каже. Ако имате потребност от мотивация, то ще е добре да извършите една проверка на спестяванията си.

 

Водолей

Макар, че по принцип сте душата на компанията, то през днешния ден може да сте много интровертни и да нямате въодушевление за занимания. Планирайте вечерта с колегата ви в уютния ви дом, с цел да се справите с проблемите ви. Може би, ще сте много изнервени през днешния ден от всичко, което се чака от вас по отношение на служебните ви отговорности. Изпълнението на многочислените цели, които сте си задали ще е също толкоз плашещо, колкото и неуспеха. Решенията, които взимате за дадени покупки може да дават отговор на желанията и усета ви, само че не и на финансовите ви благоприятни условия. Избягвайте прекомерно скъпи неща, които не може да си позволите и не дават отговор на стандарта ви на живот.

 

Риби

Преди да хвърлите обвиняванията си, изслушайте обичания ви човек какво има да ви каже. Може би, ще имате много въпроси към колегата ви и ще желаете да получите някои отговори, които дълго време сте чакали. Постарайте се да споделяте гъвкаво с сътрудниците ви. Предложете малцина, само че качествени хрумвания, които да оставят нещо, върху което да размишляват. Не се намесвайте доста във фирмената политика за неща, които не зависят от вас. Най-доброто, което ще може да извършите през днешния ден е да инвестирате в здравето си. Дайте всичко належащо на тялото си, с цел да може да се насладите на всичко останало, което желаете да сложите по себе си.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР