Сахат тепе за пореден път стана обект на паркинг за

...
Сахат тепе за пореден път стана обект на паркинг за
Коментари Харесай

Сахат тепе - място за разходка или импровизиран паркинг?

Сахат тепе за следващ път стана обект на паркинг за гости на Пловдив, алармира четец на TrafficNews . От изпратените фрагменти се виждат две коли - с пазарджишка и софийска регистрация, които са намерили необятно и свободно място за паркиране въпреки и в нарушаване. 
Прочетете още
Шофьорът на софийския джип на половина е качил колата си в тревата, с цел да направи въпреки всичко " място " за разхождащите се, а двугият автомобил е зарязан малко-по напред. Не единствено че водачите не са спазили разпоредбите за паркиране, само че и показват липса на почитание към наследството на града.

Още по-комична и неуместна става обстановката, откакто шофьорката на пазарджишката кола взема решение да обърне. Качва се на хълма, прави маневра в тревата и съумява да направи противоположен, с цел да слезе надолу. Оправданието - джипиесът я е прекарал през маршрута. 

Общинските управляващи неведнъж са издавали забрани за паркиране на Сахат тепе, с цел да защитят мястото. Въпреки това, неналичието на надзор и правоприлагане разреши на казуса да продължи. Местната администрация би трябвало да вземе по-строги ограничения, с цел да подсигурява спазването на възбраните за паркиране.

До редакцията на TrafficNews ежеседмично се изпращат сигнали за извършители както на Сахат тепе, по този начин и на някои от другите хълмове в Пловдив. Пловдивчани и гости постоянно окупират с колите си предпазените зони в града и замърсяват околната среда. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР