Откакто Върховният съд отмени използването на положителните действия при приема

...
Откакто Върховният съд отмени използването на положителните действия при приема
Коментари Харесай

Свърши ли най-накрая корпоративната паника DEI?

Откакто Върховният съд анулира потреблението на позитивните дейности при приема в колежи предишното лято, наподобява, че корпоративна Америка е обзета от суматоха по отношение на многообразието и приобщаването.

Но предишния месец изпълнителен шеф на отдела за многообразие ми сподели, че това въобще не е повлияло на нейната работа. Трябва да призная, че се чудех дали тя се заблуждава. Не беше ли чула, че консервативните деятели заплашват със съд десетки огромни компании, изпълняващи стратегии за избрани етнически групи? Дали не е знаела, че сътрудниците й в Силиконовата котловина са били уволнени от дузина предходната година?

Ръководителят от южна енергийна компания знаеше за всичко. И въпреки всичко думата, която употребява, с цел да опише офиса си, беше „ безшумно “. Нейните наставнически стратегии и културни празненства продължиха както всяка друга година. Такъв е казусът в множеството отдели за човешки запаси и многообразие, като се изключи дребна група високопоставени компании, настоя тя.

Тя не е единствена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР