Лятото е време за въображение и безгрижие, когато дните се

...
Лятото е време за въображение и безгрижие, когато дните се
Коментари Харесай



Лятото е време за въображение и безгрижие, когато дните се превръщат в безкрайни възможност

" Лятото е време за въображение и равнодушие, когато дните се трансформират в безкрайни благоприятни условия, а сънищата се сбъдват. " - е една от обичаните мисли на нашата редакция и би трябвало да признаем, че сме си я изпринтирали и закачили на стената в офиса като одобрение.

Направихме го, тъй като откровено имаме вяра, че думите имат силата да трансформират ориста на всеки човек, а тя значително зависи от това, върху което се фокусираме. И въпреки и тази година месец май да припомня повече на тъжна ноемврийска вечер, която предвещава идването на зимата, истината е, че ни остава единствено един месец до настъпването на астрономическото лято, за което всички към този момент нямаме самообладание! Това е и повода да решим да съсредоточим вниманието си върху топлите летни дни, които ни чакат и да стартираме да планираме летните си почивки в елементи. Защото истината е, че с цел да дадем воля на въображението си и да бъдем безгрижни, е нужна подготовка, фокусирано внимание и несъмнено още нещо обичано от нашия женски боеприпас - лист за пътешестване или скъпия списък, както го назоваваме.

Забелязали ли сте, че колкото и да планирате своята отмора, постоянно има някои движимости, които е доста евентуално да забравите? Това значително се дължи на обстоятелството, че времето лети толкоз бързо, че безусловно имаме вяра, че през днешния ден на открито ни брули студеният вятър, а като че ли на следващия ден ще стягаме трескаво куфарите за морето в последния миг. Затова тази година взехме решение да стартираме овреме и да създадем къс лист с движимостите, които най-често забравяме.

Ето ги и тях:

1. Зарядно за телефон - Признаваме си, зарядното за телефон не е най-вълнуващата движимост, която човек няма самообладание да постави в куфара си, а също така много постоянно го използваме тъкмо в последния миг преди тръгване и по този начин от време на време остава включено в контакта.

2. Здравна застраховка - Ако сами сте организирали пътуването си, а не посредством организация, е доста евентуално да се сетите в последния миг да си извършите здравна застраховка. Нашият съвет е да планирате овреме дали да си извършите такава и да проучите в детайли опциите, които оферират другите компании.

3., уместно за друг вид болежка - Всички сме чували за закона на Мърфи, който постоянно ни сполетява преди или по време на дълго чакана отмора - допустимо е да изпитате главоболие от напрежение, да ви заболи зъб или даже да вдигнете температура. Затова е целесъобразно постоянно в своята аптечка за път да носите със себе си уместно обезболяващо като. Лекарственият артикул се употребява за лекуване на друг вид болежка, с друг интензитет, което го прави използван в голям брой случаи. Той съдържа метамизол, който има мощно изразени обезболяващи, температуропонижаващи свойства и прочут спазмолитичен резултат. има бързо и дълготрайно деяние и с изключение на при болки в главата, би могъл да се употребява и при болки в ставите, гърба, бъбречни и жлъчни колики, както и за намаление на висока температура. 



Лекарствен артикул без лекарско наставление за възрастни и деца над 15 год. Съдържа метамизол. Преди приложимост прочетете листовката. А128/11.08.2016

4. Документи - Често документите са нещо, което слагаме в багажа си последно, а това основава ненужно напрежение - планирайте всичко овреме, изключително в случай че ви следва пътешестване в чужбина.

5. Слушалки - Дори да сте на най-приказното и безшумно място, евентуално в някакъв миг ще изпитате потребност да се усамотите с обичания си подкаст или аудио книга, по тази причина ви съветваме да добавите към багажа си и слушалки - за всеки случай.

6. Четка или гребен - Макар че може да наподобява явно, постоянно се случва да забравим четката си за зъби или гребена си за коса при пътешестване. Тези дребни предмети обаче могат да бъдат от значително значение за поддържането на вашата визия и комфорт по време на почивката.

7. Слънчеви очила и слънцезащитен крем - Особено в случай че пътувате на море, е значимо да не забравяте слънчевите очила и слънцезащитен крем за отбрана от нездравословните UV лъчи.

8. Бутилка за вода - Индивидуалната бутилка за вода за многократна приложимост е ужасно решение, изключително за летните месеци. Освен, че ще ви спести пари по време на вашата отмора, тя е и щадяща към околната среда.

9. Принадлежности за маникюр - Случвало ли ви се е да ви се счупи нокът, а да сте не запомнили да сложите в багажа си нокторезачка и пила? На нас, да и знаем какъв брой е неприятно, по тази причина по-добре ги предвидете в своя лист за път.

10. Плик за пране - Обикновено още в първия ден от почивката си се досещаме, че е трябвало да подготвим специфичен плик, в който да сложим мръсните си облекла, преди да се приберем вкъщи. Нашият съвет е да подготвите самостоятелни пликове за всеки член от фамилията си, тъй като по този начин ще ви бъде по-лесно да ги изперете, когато се приберете вкъщи. 

Очаквайте в идващия материал нашите оферти за това по какъв начин да планирате своята незабравима лятна отмора!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР