Лятото е в разгара си, но въпреки това има вероятност

...
Лятото е в разгара си, но въпреки това има вероятност
Коментари Харесай



Лятото е в разгара си, но въпреки това има вероятност да се чувствате уморени, демотивирани

Лятото е в разгара си, само че все пак има възможност да се чувствате изтощени, демотивирани и “тежки ”. Една от най-потенциалните аргументи за това е, че се нуждаете от детокс на цялото тяло.

Детоксът в действителност подкрепя изчистването на организма от отрови, които са се натрупали в него от разнообразни източници като химикали, непречистена питейна вода, тежки метали, медикаменти и други Тези замърсители биха могли да нарушат метаболизма ви, функционалността на надбъбречните жлези, имунния отговор и даже действието на ендокринната ви система.

Летните дни са по едно и също време най-лесният и най-трудният интервал от годината за детокс. Най-лесният, тъй като на пазара изобилства от пресни плодове и зеленчуци и най-трудният, тъй като имаме предпочитание да се включим в толкоз доста завършения, че постоянно не ни остава време да обърнем внимание на менюто си и прибягваме към бързи решения като баничка или макарони за закуска и пържени тиквички, и риба за вечеря. Разбира се включително включваме и множеството алкохолни коктейли и вино, на които се любуваме през топлото време. Затова взехме решение, че тъкмо в летния интервал всяка от нас се нуждае от къс справочник, който да ни помогне да се почистим от насъбраните отрови.



Истината е, че телата ни имат система за пречистване и не се нуждаят от рискови диети или от това да прекарате 7 дни на сокове. Достатъчно е да въведете в всекидневието си няколко промени, които са извънредно лесни за осъществяване.

Движете се

Физическата интензивност е от значително значение за процеса на детоксикация, защото придвижването на тялото усъвършенства кръвообращението и подтиква лимфната система, която в действителност работи като гигантска дренажна система за организма ви. Движението " изпомпва " лимфната система и подтиква течностите да се движат, а положителната вест е, че не е належащо да отделяте дълги часове във фитнес залата, с цел да постигнете стремежи резултат, изключително през лятото. Идеята е да не се застоявате дълго време на едно място, а регулярно да ставате и да се движите. Летните сутрини са идеални за дълги разходки в парка, а когато отивате на отмора не забравяйте всеки ден да обходите плажа най-малко един път от единия до другия край.

Хранете се осъзнато

Една добра първа стъпка е да се откажете от опакованите храни и да се концентрирате върху непреработените такива, като зеленчуци, плодове, зърнени храни, бобови култури, ядки, семена, месо, риба, яйца и минимално обработени мазнини като зехтин или кокосово масло. По този метод ще изключите от менюто си голям брой храни, които натоварват в допълнение организма ви и пречат на неговата детоксикация. Сред тях са добавената захар, изкуствените подсладители и оцветители, рафинирани въглехидрати, както трансмазнините.

Вместо това, ще включите хранителни артикули, богати на хранителни субстанции, които ще подхранват тялото ви и ще поддържат устойчиво равнището на кръвната захар. През лятото имаме богат избор на тъкмо такива храни като любеница, краставици, мента, боровинки и несъмнено обичаната ни вода с лимон.



Не забравяйте за хидратацията

Един от най-лесните способи за естествена детоксикация е подобаващата хидратация, защото тя подкрепя премахването на токсините и отпадъците. Лятото е времето, в което би трябвало да одобряваме изключително доста течности, защото губим огромна част от тях посредством потта. Освен вода, можете да приемате и зелен чай, чай от джинджифил, айрян, който ще достави на храносмилателната ви система и спомагателни потребни бактерии, както и зелено смути - за спомагателна доза микроелементи).

Приемайте подобаваща хранителна добавка за детокс

За страдание актуалните условия на живот ни срещат с всевъзможни източници на отрови и замърсители всекидневно, а това затруднява естествените функционалности на пречистване на организма на всеки един от тях. Затова и постоянно се постанова да подпомогнем телата си с подобаваща добавка за детокс. 

е хранителна добавка, която има напълно растителни съставки. Това са дестилат от листа на бреза в композиция с дестилат от корен на глухарче. Заедно те способстват за общата детоксикация на организма, нормализиране на телесното тегло, понижаване на задържането на непотребни течности и целулита. Продуктът подкрепя увеличението на размера на отделяната урина, има позитивно влияние при проблеми с храносмилането, усъвършенства функционалността на бъбреците и черния дроб. Освен това подтиква отделянето на токсините през бъбреците, като по едно и също време с това почиства и детоксикира черния дроб.

е подобаващ за нескончаем профилактичен банкет и оказва многопосочно удобно влияние върху цялостното положение на пикочно-половата система. Достатъчно е да приемата по 1 капсула три пъти на ден, с цел да се възползвате от преимуществата на хранителната добавка и да подпомогнете естествените детоксикиращи сили на организма си, тъй че да се почувствате енергични и заредени със сили за всички летни завършения, които ви чакат. 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР