Фондът на фондовете и Стопанският факултет на Софийски университет Св.

...
Фондът на фондовете и Стопанският факултет на Софийски университет Св.
Коментари Харесай

Търси се новият най-добър младежки стартъп в България

Фондът на фондовете и Стопанският факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ започват третото издание на националния конкурс „ Най-добър юношески стартъп в България “. Съревнованието има упоритостта да се трансформира в най-значимото и известно национално съревнование сред млади започващи бизнесмени в България, както и в трамплин за сбъдване на концепциите им за личен бизнес.

Целта на състезанието е да насърчи предприемачеството и новаторските хрумвания в България и да увеличи предприемаческата просвета в страната.

Участници могат да бъдат младежи от цялата страна на възраст до 29 години, в това число студенти и възпитаници от 11. и 12. клас. При присъединяване на екипи е задоволително единствено един от неговите членове да дава отговор на условията.

Крайният период за кандидатстване тази година е 15 март, когато приключва и първият стадий на състезанието.

Вторият стартира от 15 март и продължава до края на май. Той съставлява работа с участниците за възстановяване и развиване на кандидатурите им посредством уебинари, образования и други срещи.

В третият стадий се селектират най-хубавите хрумвания, показват се пред вложители и посетители.

Наградният фонд тази година включва благоприятни условия за дялови вложения, включване в акселераторски стратегии и инкубатори, стаж в партньорските организации на състезанието, наставнически часове, парични награди, поощрителни награди и други.

Конкурсът реализира огромен триумф в последните две години. В първото му издание участваха 36 стартъпа, а във второто – 48. Част от спечелилите получиха финансиране от фондовете за дялови вложения, а други завоюваха менторска поддръжка и голям брой поощрителни награди.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР