Елекът може да бъде най-добрата инвестиция в пролетния гардероб. Често

...
Елекът може да бъде най-добрата инвестиция в пролетния гардероб. Често
Коментари Харесай



Елекът може да бъде най-добрата инвестиция в пролетния гардероб. Често пренебрегван, той е п

Елекът може да бъде най-хубавата инвестиция в пролетния дрешник. Често подценяван, той е подобаващ за многослойни визии в студено време или опция на сакото през топлия сезон. Елеците са обичани от звезди по целия свят - от Кейт Мос и Бела Хадид до Тейлър Суифт и Марион Котияр. Този детайл от дрешника се “римува ” добре с рокли в бохо жанр, със спортно облекло и препи хармония. Можете да го носите върху риза или бяла тениска, да го комбинирате с класическо сако и панталон или да го носите независимо с дънки, карго панталони или миди пола.

Що се отнася до обувките, елеците се съчетават изключително добре с солидни мокасини и сандали. Вижте Марион Котияр на летището в Кан, небрежния лежерен жанр на Бела Хадид или Тейлър Суифт в костюм с панталон на райета.

В началото на този месец видяхме две забавни визии, доказващи, че елекът е към момента е настоящ. Ел Фанинг се появи на вечерята на най-влиятелния стилист на Hollywood Reporter в Холивуд в костюм на Stella McCartney на райета, който беше типичен, като се изключи един подробност: панталони с извънредно ниска талия.
Междувременно Кейт Босуърт носеше кремав отбор в Ню Йорк, който също се състоеше от жилетка и панталон, които изглеждаха доста класно.

 
                             

                             

Иводът: елек без риза е идеална основа на визията.

В сбирките на огромните фешън къщи за сезон пролет-лято 2023 година има десетки оферти. Coperni предлага да носите прилепнала версия във тънко райе с прави карго панталони, The Row съчетава жилетка с бяла тениска, а Ralph Lauren основава многослойна бизнес визия.
Когато става въпрос за избор на елек, има доста разнообразни марки, на които да обърнете внимание, от Saint Laurent до Frankie Shop.
Ето няколко визии за ентусиазъм

 
                             

                             

                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР