Екип руски изследователи са намерили над дузина каменни дискове във

...
Екип руски изследователи са намерили над дузина каменни дискове във
Коментари Харесай

Откриха още мистериозни дискове в Русия

Екип съветски откриватели са намерили над дузина каменни дискове във Волгоград. Диаметърът на единия от странните дискове е четири метра. Изследователите настояват, че в тях има волфрам – компактен метал, който се употребява при технологии на военните. Историята на странните предмети остава незнайна.

Руският новинарски уебсайт Bloknot Volgograd оповестява, че откритието е направено от група съветски уфолози и зоокриптолози в Жирновския регион във Волгоград. Изследователите към този момент са разкрили над дузина дискове, само че до момента в сбирката не е участвал толкоз огромен, колкото 4-метровия.

„ Вече открихме над дузина от тези дискове, чиито диаметър беше не повече от метър, имаше и един, който беше два метра в диаметър, само че четири метра към този момент е неповторимо “, споделя Вадим Чернобров за Bloknot Volgograd.

„ Формата на 4-метровия диск, която прилича летяща паница, разсъни интереса на феновете на конспирации “, написа в International Business Times. „ Известният уфолог Скот Уоринг (Scott Waring) счита, че това е доказателство за извънземни и дискът е изработен от волфрам. “

Уфолозите, създали откритието, вършат противоречиви изказвания, като споделят, че дисковете са на един милион години и най-вероятно съставляват изумени дронове от антична война на Марс.

Учените от Жирновския музей подхождат по-рационално и изследват 4-метровия каменен диск, с цел да схванат възрастта и състава му. Някои скептици даже считат, че дисковите форми са се получили естествено поради ерозията.

По-рано тази година в Кузнецк беше открит още един чудноват каменен диск. Той се намирал на 40 метра подземен, което значи, че е много остарял. Археолозите, които го изучавали, заключили, че кръглата му форма е съвършена и няма по какъв начин това да е естествено образувание.

Последният открит диск – 4-метровият колос – е изложен в Жирновския музей и сега върху него се организират спомагателни проби.

Ancient Origins

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР