Детската усмивка - нищо не е по-чаровно и по-прекрасно от

...
Детската усмивка - нищо не е по-чаровно и по-прекрасно от
Коментари Харесай



Детската усмивка - нищо не е по-чаровно и по-прекрасно от нея. Тя е израз на невинността, ра

Детската усмивка - нищо не е по-чаровно и по-прекрасно от нея. Тя е израз на невинността, насладата и щастието, които имат децата и ни накарват да се усещаме щастливи и благословени. Детската усмивка има скъпа стойност и е значим индикатор за положителното им физическо и прочувствено положение.

Усмивката на детето отразява неговата вътрешна наслада и задоволство от света към него. Тя е израз на детското любознание и предпочитание за разкриване на нови неща. Детската усмивка е и притежател на позитивна сила, която въздейства на близките и ги въодушевява да бъдат по-щастливи и усмихнати.

Детските стоматолози са извънредно значими за опазването на здравето на детските зъбки и поддържането на скъпата детска усмивка. Те са профилирани в лекуването и грижата за зъбите на децата и имат основна роля в обезпечаването на здрава джука хигиена и предотвратяването на зъбни проблеми. В плана " Здрави зъбки - усмихнати деца - щастливи родители ", Woman.bg се ангажира да оказва помощ на родителите и техните деца по пътя към здрави зъби и усмивки. Чрез изявленията и серия от материали, нашият план ще даде скъпи препоръки благодарение на експертите от дентална клиника, които ще оказват помощ на родителите да схванат повече за вярната грижа за зъбите на децата.

Здравните изгоди на усмивката са неоспорими. Когато детето се усмихва, тяло и разум се зареждат с позитивна сила. Усмихването подтиква производството на ендорфини - хормони на щастието, които ни карат да се усещаме по-добре и по-релаксирани. Освен това, усмивката усъвършенства настроението, покачва имунитета и понижава напрежението и тревогата, както при децата, по този начин и при техните родители.

Затова е значимо да поддържаме децата да се усмихват и да ги насърчаваме да бъдат щастливи. Това може да се реализира посредством любов и подучване от страна на родителите, учители, здравни експерти и други значими фигури в техния живот.
Освен това е доста е значимо да се поддържат здравословни привички. Здравето на зъбите играе значима роля в усмивката на децата. Добре е те от от ранна възраст да се грижат за устната си хигиена и да схванат значимостта на четката за зъби. Редовните визити при стоматолога също са от значително значение за поддържане на здрави зъби и усмивка.

Запишете си час за безвъзмездна консултация от 15.06 до 30.06.
или на телефон: +359 2 473 8792

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР