Четирима мъже бяха арестувани, след като кокаин на стойност 40

...
Четирима мъже бяха арестувани, след като кокаин на стойност 40
Коментари Харесай

Великобритания арестува четирима с кокаин на стойност 40 милиона паунда

Четирима мъже бяха задържани, откакто кокаин на стойност 40 милиона паунда беше открит в задната част на микробус на паркинг в механа в Йоркшир, Англия, оповестява " Гардиън ".

Около 500 кг от опиата са открити в Vauxhall Vivaro на паркинга на Stags Head Inn в Лели, Източен Йоркшир, прецизира Националната организация за битка с престъпността.

Смята се, че опиатите са били трансферирани от транспортен съд, плаващ край крайбрежията на Хъл, до брега благодарение на надуваема лодка няколко часа преди този момент. Лодката е била изоставена на плаж.

22-годишен от Аргайл, 32-годишен от Обан и 24-годишен от Кембълтаун, всички в Шотландия, бяха задържани по съмнение за скрит план за импорт на опиати. Задържан е и   39-годишен от Колумбия.

Това беше доста количество кокаин и конфискацията му ще бъде сериозен удар за проведената незаконна група , която се опита да го придвижи незаконно в Обединеното кралство, съгласно изказване на полицията.

Разследването продължава. 

Операцията е била осъществена благодарение на полицията в Хъмбърсайд, районния отдел за проведена престъпност на Йоркшир и гранични сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР