Всяка жена иска да изглежда класно, красиво и сякаш има

...
Всяка жена иска да изглежда класно, красиво и сякаш има
Коментари Харесай

Личат си отдалече: Вижте какъв е маникюрът на богаташките и как да да го направите

Всяка жена желае да наподобява класно, красиво и като че ли има доста пари. Дори и банковата ви сметка да не е тлъста, то не се отчайвайте! Ето един елементарен и доста хубав метод, с помощта на който всяка жена ще наподобява като богаташка

Има избран тип маникюр, който богатите дами постоянно си вършат и стилът и класата им личат посредством (и) на него!

Този съвременен маникюр наподобява съвършено с всяко облекло и въплъщава наклонността за разкош. И най-важното: можете даже да го извършите сами.

Истината е, че всички дами от време на време се отегчават от ярките цветове и тогава най-хубавият вид е типичен нюд. Елегантен, само че моден и повсеместен. Изглежда, че всичко се знае за нюд маникюра, до момента в който предходната година световноизвестният американски маникюрист Том Бачик не откри и предложи така наречен „ нокти за богати девойки “, съчетаващи минимализъм и изисканост.

Откъде стартира всичко?

Тенденцията за минимализъм е една от главните както в стилната, по този начин и в бюти промишлеността през последните години. „ Без грим “ или блестящата кожа на Хейли Бийбър, френското сако с тънки ръбове и „ глазираните нокти “, „ тихият разкош “ или екологичното облекло печелят от ден на ден почитатели. Това включва и „ маникюра на богатото момиче “.

Така Том Бачик назова „ голият “ едноцветен маникюр за своята клиентка Дженифър Лопес. Идеално поддържани и полирани нокти със междинна или удължена дължина с нюд покритие. Тенденцията беше подета от холивудските звезди и поп дивите.

„ Кожата на ръцете постоянно е първата, която страда: измиване, твърда вода, температурни промени - и здравей суха кожа и лющене. Кремът за ръце избавя ситуацията, предлагам да съществено обърнете внимание на това “, сподели маникюристът.

Другото най-важно нещо, съгласно него, е да изберете подобаващия колорит на лак сред сиво и бежово. Лакът би трябвало да е непрогледен и да покрива изцяло повърхността на нокътя. Бачик поучава да изберете колорит с един колорит по-тъмен или по-светъл от естествения ви звук на кожата.

В резултат на това маникюрът наподобява непоказен, само че деликатно премислен, подреден и грациозен. Освен това е добър, тъй като върви с всичко в дрешника ви за всеки мотив. И най-важното е, че е доста елементарно да се повтори. Основното нещо е да изберете качествени артикули.

За „ маникюра за богати девойки “ не е задоволително просто да покриете ноктите си с лак. Характеристика: подробно отнасяне на нокътната плочка и кутикулата. Ако вършиме личен маникюр, следвайте тези стъпки:

Лакът би трябвало да наподобява допустимо „ най-спретнато “. Най-малките неравности и подутини ще унищожат целия резултат. Затова не бъдете мързеливи да употребявате молив/пръчица или нещо остро, с цел да коригирате маникюра си (ако сте намазали кожичките си) или изцяло да премахнете лака и да боядисате нокътя си още веднъж.

Ако нямате задоволително самообладание, по-добре е да отидете в салон. Помолете вашия маникюрист да се погрижи за ноктите ви, с цел да получите хубав акцент.

След като посетите салона, е значимо да се грижите за кожичките си и да ги нанасяте всекидневно с масло. Така те ще бъдат меки и ще имате съвременен маникюр за по-дълго време, пишат от jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР