Всяка жена е красива, когато се грижи за себе си

...
Всяка жена е красива, когато се грижи за себе си
Коментари Харесай

10-те безспорни правила за хубост в златната възраст

Всяка жена е красива, когато се грижи за себе си и знае по какъв начин да поддържа прекрасен външен тип. Макар че няма безконечна хубост, може да се приближим оптимално до нея.

Има обаче няколко хрумвания, които могат да послужат и за козметичен подарък на майка, баба, колежка или другарка. Ето 10-те безспорни правила за красота в златната възраст.

1. Не слагайте мрачно червило
Червените и кафяви цветове образно вършат устните по-малки. Розовите нюанси и безцветния емайл работят освежаващо. С прозрачен молив очертайте устните си, след което ги оцветете в нежно розово или коралово. Наситеното блестящо червило прави още по-забележими дребните бръчици към устните.

2. Никога без серпантина!
Винаги, когато излизате, слагайте кафява серпантина на миглите. Кафявият цвят омекотява облика.

3. Тъмните кръгове към очите
С коректор маскирайте тъмните кръгове към очите, с нежни придвижвания започнете от вътрешния ъгъл на окото и последователно, с потупвате, продължете до края му. Коректорът би трябвало идеално да се прелее в пудрата или крема за тонална основа на лицето.

4. Лек руж
С възрастта лицето става неясно, по тази причина използвайте руж за скулите. Бъдете спестовни и изберете звук, покрай кожата. Завършете с малко руж в самия край, под веждите.

5. Пудра
Потърсете професионален съвет от съветник в профилиран магазин за козметика, с цел да изберете най-подходящата пудра. Не използвайте тъмни нюанси, тъй като ще придадат на лицето ви изкуствено изражение.

6. Обем за тънките коси
Тънката коса елементарно губи размер, прилепва до главата и бързо се омазнява. Тя изисква доста грижи – мийте я с мек – био или детски шампоан, като употребявате напълно малко количество. Потърсете профилирани артикули за коса за размер – еликсир, маска, масло и пудра.

7. Бретон – наложително
Бретонът ще ви подмлади по два метода – прикрива бръчиците по челото и придава мекост на лицето. Ако косата ви е чуплива или доста гъста – помолете фризьорът да филира бретонът ви. След измиване, по краищата на косата нанесете масло за искра.

8. Парфюм за младост
Най-младоликият мирис е на розов грейпфрут. Потърсете парфюм с тази дейна съставна част и ще миришете на младост.

9. Маникюр за изящни ръце
Красиво завършените нокти с дребна дължина или с френски маникюр ще подмлади ръцете ви. Използвайте бледи цветове – екрю, капучино, розово.

10. Подобрете метаболизма си
Като цяло намалете размера на порциите, яжте храни против остеопороза и се усмихвайте – тогава хубостта от вътрешната страна проличи и извън.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР