Независимо дали имат свой собствен стил на обличане или все

...
Независимо дали имат свой собствен стил на обличане или все
Коментари Харесай

10-те най-големи модни икони в света

Независимо дали имат собствен личен жанр на обличане или към момента търсят най-подходящия, множеството дами по света се въздействат, умишлено или не, от стила на звездите.

Няма метод да не помните вълната “Material Girl ”, наложена от Мадона, или пристрастеността към марката Маноло Бланик, предизвикана от сериала “Сексът и градът ”.

Ето 10 известни дами, които женският канал TLC подреди в класацията на най-големите фешън икони в света.

10. Сара Джесика Паркър

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Дизайнерите на облеклото, което Кари Брадшоу носи в сериала “Сексът и градът ”, сигурно да получили част от своето ентусиазъм от актрисата Сара Джесика Паркър. От неотразим до фънки, от типичен до абсурден, стилът на Сара я трансформира в фешън икона а ла “хамелеон ”. Една от неповторимите качества на звездата е умеенето й да съчетава скъпо долни дрехи и изискана рокля с мъжки блейзър и токчета небостъргачи. Тя обаче наподобява съвършено и в дънки, комбинирани с кожени ботуши.

9. Даян декор Фюрстенберг

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)

Даян декор Фюрстенберг е индивидът, измислил така наречен рокли “прегърни ме ”. Бившата брачна половинка на принц Егон декор Фюрстенберг без старания потвърди през годините, че има неповторимата заложба да основава брилянтни попълнения за всеки дамски дрешник. В началото на 70-те години тя влиза в стилния бизнес, а през 1972 година Даян покорява сърцата на всички американки с концепцията си за нов модел рокля. Оттогава, тя не е серпантина да бъде абсолютния шлагер в дрешника на всяка жена. И тъкмо в духа на принцеса декор Фюрстенберг, роклята би трябвало да бъде цветна, обагрена с най-красивите цветове, под формата на забавни флорални и анималистични принтове.

Жените я обожават, тъй като е подобаваща за работа, късна публична вечеря, пътешестване, а съгласно материята, от която е направена, може даже да стане част и от облеклото за плажа.

8. Мишел Обама

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Модната сензитивност на първата дама на Съединени американски щати Мишел Обама е нещо приблизително сред ежедневно-елегантен жанр и американска изтънченост. В класацията на 10-те фешън икони точно тя е дамата, която не просто редува лековатия аутфит с дизайнерски решения, а действително смесва тези две крайности в дрешника си.

Госпожа Обама може да носи облекла за $148 от White House Black Market на едно събитие, а на идващото да е с някой от най-забележителните тоалети на Мария Пинто. Тя съумя да покаже на всички, че положителният външен тип и изисканите облекла не постоянно зависят от цената.

7. Дженифър Анистън

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Подобно на стилната икона от 70-те Фара Фосет, методът, по който Дженифър Анистън се облича, може да дефинира стила нацяло едно потомство. Ако решите обаче, че е елементарно този жанр да бъде разказан, надълбоко грешите. Дрехите в дрешника на актрисата я карат да наподобява по едно и също време подредена, ежедневна и женствена, а това е изключително скъпо за всяко градско момиче. Дънки и тениска, гарнирани с подобаващото яке или съвършено драпиран шал – това в действителност е безконечната мода и то в границите на всеки бюджет.

6. Коко Шанел

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР