Всички сме минавали през тежки раздели, трудности в любовта и

...
Всички сме минавали през тежки раздели, трудности в любовта и
Коментари Харесай

“Искам да си останем приятели” всъщност е синоним на “Преструвай се, че това между нас не се е случвало”

Всички сме минавали през тежки раздели, компликации в любовта и дупки, от които мъчно сме излизали. Животът ни изправя пред всичко това, с цел да ревизира какъв брой сме мощни в действителност, какво сме подготвени да създадем в името на любовта и с цел да разберем, че най-важното е да се научим да обичаме себе си. Цитатите, които сме подбрали през днешния ден за вас ще ви напомнят точно тези моменти, с цел да си дадете сметка какъв брой сте израснали в действителност.

1. “Тъжно е, когато схванеш, че не си толкоз значим за някого, колкото е значим той за теб ”.

2. “Случвало ли ти се е да помиришеш прочут парфюм, да чуеш остаряла ария или да минеш около обичано ваше място и сърцето ти да се раздра още веднъж за няколко минути? ”

3. “Исках го. Исках го до болежка ” – сподели тя.
“Мислех, че той ме желае също, само че се оказа, че не е по този начин ”
Тя се усмихна и стартира разсеяно да си играе с косата си.
“Предполагам, че без значение какъв брой доста искаш някого, даже да е с всяка клетка на твоето тяло, в случай че той не желае същото, просто в никакъв случай няма да е задоволително. ”

4. “Проблемът с любовта е, че както ти можеш да обичаш, който си пожелаеш, същото може да направи и той. ”

5. “Той сподели, че към момента можем да бъдем другари. Но аз мисля, че имаше поради, че можем да бъдем непознати, които споделят безмълвни мемоари
и зареяни усмивки от време на време. ”

6. “Чакането е мъчително. Да забравиш е мъчително, само че да не знаеш кое от двете да направиш, е най-лошият метод, по който можеш да страдаш. ”

7. “Ако беше писано да бъдем дружно, просто щеше да се случи ”

8. “Понякога се разделяш с хората, без даже да схванеш. Спираш да мислиш за тях всеки ден. Спираш да очакваш да ти отговорят. Вече не им разрешаваш да заемат толкоз доста място в живота ти. Денят ти минава без да се притесняваш за тях. Спираш да очакваш да ти се извинят. Приемаш, че към този момент не са част от живота ти. Просто ги пускаш да си отидат. Толкова е просто ”

9. “Когато се правиш, че не ти пука, просто не пускаш индивида да си тръгне и заравяш болката си по-дълбоко. ”

10. “Няма го към този момент. Няма да се върне повече. И не знам кое е по-лошото, да неистина себе си, казвайки си, че ще се върне или най-сетне да приема, че това е истината ”.

11. “Трудно ти е тъй като без значение от това какъв брой пъти е разбивал сърцето ти, ти продължаваш да го обичаш ”.

12. “Причината да не желая да бъдем единствено другари се крие в това, че всякога, в който си наоколо, аз си мисля за всичко, което можехме да имаме. Не мога да се абстрахирам от нашето минало, не мога да не помни всичко, през което преминахме дружно. В живота ми се появяват нови хора и аз се пробвам да открия теб във всеки от тях. Защо? Защото диря твоето сърце. Търся индивидът, който ме обича, макар всичките ми дефекти. Да бъдем “само другари ” за мен значи същински безпорядък и комплициране. В моето сърце ти си доста повече от единствено другар. ”

13. “Защо да страдаш за някой, който даже не би ти се обадил, с цел да ревизира по какъв начин си? ”.

14. “Дали в миналото ще ми проговориш още веднъж? Всеки път, когато видя, че си онлайн, седнал съм и се надявам да ме заговориш. Искам единствено да ме попиташ “Хей, по какъв начин си? ”. Предполагам, че и това е прекалено много за теб. ”

15. “Независимо от това какъв брой се опитваме, не можем да забравим някого. Можем да спрем да обичаме един човек, само че няма по какъв начин да спре да ни пука за него. Когато осъзнаеш това, раздялата става по-лесна ”.

16. “Искам да си останем другари ” в действителност е синоним на “Преструвай се, че това сред нас не се е случвало ”.

17. “В даден миг би трябвало просто да приемеш, че си направила прекалено много за някого и идната допустима стъпка е просто да спреш. Тук не става въпрос за това, че би трябвало да се предадеш и че не би трябвало да опитваш още веднъж. Трябва единствено да теглиш чертата сред решителността и отчаянието. Това, което ти е писано да бъде твое, ще бъде твое, а това което не е – в никакъв случай няма да бъде. ”

18. “Зная, че не си за мен, само че все пак те желая. Ти си обичаната ми приятност и моята безкрайна болежка. Опитах се да те намразя, само че единственото нещо, което намразих е това какъв брой доста те обичам. ”

19. “Осъзнах, че когато не си се чувал с някого задоволително дълго време хубавите мемоари стартират да болят повече от неприятните. ”

20. “В последна сметка осъзнаваш, че не можеш да насилиш една връзка да се случи. Не можеш да насилиш постоянството, лоялността и честността … Не можеш да принудиш някой да съблюдава обещанията си или да поддържа връзка с теб, не можеш да принудиш някой да види специфичното нещо, което държи в ръцете си … ”

21. “Когато обичаш някого няма по какъв начин да сложиш край. Продължаваш напред, тъй като животът те принуждава, само че постоянно взимаш този някого със себе си, носиш го в сърцето си. ”

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР