Едно от хобитата на жените е да обвиняват мъжете за

...
Едно от хобитата на жените е да обвиняват мъжете за
Коментари Харесай

Най-нелепите обвинения на жените срещу мъжете

Едно от заниманията на дамите е да упрекват мъжете за щяло и нещяло. От дребни битовизми до “сериозни ” провинения. Мъжете с по-високо его непосредствено отхвърлят обвиняванията, другите отделят от скъпото си време да се пазят.

Списъкът може да е безконечен, само че ще бъде къс. Все отново има обвинявания, за които дамите имат учредения. Сега ще възразя единствено против тези, които всяка уважаваща себе си жена би трябвало да изтрие от подсъзнанието и да отстрани от речника си:

Нелепо обвиняване 1: “Той не помни датите на годишнините! ”

Оправданието се съдържа още в множественото число – “датите ” на обвиняването. Ако беше една дата – да я запомня! Но не мога и не желая да помня датата на запознанството, на първата среща, на първата целувка, на първия секс, на годежа, на сватбата….

Единствените в действителност значими за мен дати са служебните крайни периоди, само че даже и тях си ги протоколирам. Помня и по кое време се оженихме, тъй като съзнателно избрах “Петровден ” (брат ми се споделя Петър). Има дни, в които по този начин ме “завърта шайбата ”, че изобщо не знам кой ден сме. Така че, хайде да оставим летоброенето и да се радваме на живота!

Нелепо обвиняване 2: “Той не ми обръща внимание! ”

> Когато й видя нацупената физиономия и мрачното въодушевление, незабавно ми излиза наяве, че следва дежурното обвиняване. Много пъти съм отделял време, с цел да й обясня като на малко дете, че не мога да й бъда нон-стоп “под ръка ”. Укротява се краткотрайно и отново се връща на обичаната имитация. Странното е, че детето ме схваща доста по-добре в това отношение, а тя продължава да се бори за вниманието ми по доверчив и слабоумен метод. Старая се да съм добър брачен партньор и грижлив татко, доколкото мога. Подобни обвинявания провалят всичките ми старания за това. Мила, искай по-малко внимание, а току-виж си получила повече, в сравнение с очакваш!

 how to get a girl to like you

Нелепо обвиняване 3: “Той се заглежда по непознати дами! ”

Обвинението би имало смисъл, в случай че се заглеждах по непознати мъже. Не виждам какво неприятно има в това, че съм естет и оценявам високо женската красота. Има милиони красиви дами по света, за какво да съм толкоз едностранчив, че да виждам единствено своята? С очи не се правят неща, а просто се задоволява висшата нужда да се ценят красивите неща към нас. Едни ще ги погледам, с други може и да поговоря, за какво не и да потанцувам? Изневярата рядко се поражда след “гледане ”. Има си надалеч по-сериозни аргументи за възникването й. Затова, скъпа, не се засягай като се удивлявам на хубавото, а се гордей, че съм избрал теб!

Нелепо обвиняване 4: “Той не може да ме успокои, когато съм нервна! ”

Как да успокоя човек, който не желае да се успокои, а се самонавива? Всяка моя имитация, с която целя да й върна спокойствието, се оказва съчка кибрит. А като пусне лентата от предишното става ужасно. Към мотива за сегашната раздразнителност се прибавят още стотици неприятни отминали случки. Те би трябвало от дълго време да са забравени, само че излиза, че са добре запаметени. Сълзи, сополи, викове…, апокалипсисът е неминуем.Накрая вместо аз да успокоя нея, тя изнервя мен. Чувствам се като “психоаналитик без портфейл ”. Бейби, дай да се обичаме, без да се ядосваме за дреболии!

Нелепо обвиняване 5: “Той псува и ругае! ”

Не виждам по-чист и по-първичен метод да изразиш възмущението си от една натурална ругатня.Евфемистичните изрази не правят работа, когато ядът ти се е натрупал и имаш потребност да изпуснеш напрежението. В миг, когато желая да троша, бутам и удрям наред, най-безобидното, което може да се случи, е да изригна с поток от псувни и хули. Животът е извънредно нечовечен на моменти и не ти дава огромен избор от благоприятни условия.Да запазиш възпитанието си в тези случаи е ненужно изпитание. Човешката дивотия също няма граници от време на време. Така че, слънчице, не се стряскай от грозните думи, те не са за теб!

Вие какви обвинявания сипете към обичаните си мъже? Основателни ли са и мислите ли, че ги заслужават?

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР