В началото на 2023 г. животът на Лорън Канади от

...
В началото на 2023 г. животът на Лорън Канади от
Коментари Харесай

След кома : Жена си спомня топлина и любов

В началото на 2023 година животът на Лорън Канади от Вирджиния се трансформира вечно, когато сърцето й стопира да бие за половин час. 39-годишната жена, която страда от епилепсия, претърпява драматичен миг след тежък пристъп.

В този миг брачният партньор й реагира бързо и стартира да й прави изкуствено дишане, пробвайки се да избави живота й до идването на Спешна помощ. На лекарите им трябват 24 минути, с цел да съживят Лорън благодарение на дефибрилатор.

По-късно Лорън споделя за времето, което е прекарва механически „ мъртва “. Тя го разказва като приятелско и спокойно положение на топлина и обич, макар че не може да си спомни съответни форми или визии.

„ Имах възприятието, че се разтопявам и се усещах в действителност добре “, споделя тя. Лорън даже се усеща по-малко уплашена и тревожна след завръщането си към живота. „ Нито едно от терзанията, които имах преди, нямаше значение и бях необикновено разчувствана от елементарни неща като чийзбургери “, споделя Лорън.

Оказва се, че тя е страдала от Covid-19 и лекарите свързват сърдечния й удар с инфектиране на сърцето, породено от рядко затруднение на вируса.
„ Чувствам се като че ли това е вторият ми живот. Имам два рождени дни “, споделя Лорън. Преди комата тя е самостоятелна и мощна, само че в този момент светогледът й изцяло се трансформира. „ Удобно ми е да завися най-вече от другите “, признава дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР