Миналата седмица странен обект е забелязан в небето над италианския

...
Миналата седмица странен обект е забелязан в небето над италианския
Коментари Харесай

Мистериозен обект лети над Италия

Миналата седмица чудноват обект е видян в небето над италианския град Челе ди Булгерия, което провокира многолюден спор онлайн за неговия генезис. Обектът е сниман на камера от Анна Ида Гуида, която споделя изображението във фейсбук и пита почитателите си какво може да бъде.

„ Направих фотография отвън балкона си. Всъщност две фотоси една след друга. На едната няма нищо, а на другата е това - може ли някой да ми каже какво е “, пита дамата.

На фотографията ясно се вижда кръговиден железен обект, носещ се в небето. Някои допускат, че това може да е черна найлонова торбичка, дрон или даже извънземен транспортен съд.

Местните управляващи са изпратили фотографията в Средиземноморския център за НЛО за спомагателен разбор. Центърът е водещата организация за проучване на НЛО в района и има десетилетия опит в следствието на известия за неидентифицирани летящи обекти. Експертите на центъра към момента не са съумели да разпознават обекта, само че не престават да учат фотографията и да събират спомагателна информация.

Наблюдението на обекта провокира огромен интерес от страна на медиите и обществеността в Италия. Много хора се чудят какво може да е и от кое място идва. Някои спекулират, че обектът може да е конфиденциален боен аероплан или нов вид дрон. Други считат, че това може да е извънземен транспортен съд, навестяващ Земята.

Досега Средиземноморският център за НЛО е проучил повече от 10 000 известия за НЛО. Всяка година в Италия има към 100 отчета за НЛО. Повечето известия за НЛО могат да се обяснят с естествени феномени като самолети, метеори или балони с парещ въздух. Въпреки това, има дребен брой известия за НЛО, които остават необяснени.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР