Той се мести от една сигурна къща в друга в

...
Той се мести от една сигурна къща в друга в
Коментари Харесай

Герт Вилдерс: Кой е противоречивият победител в изборите против исляма - и ще стане ли той холандски премиер?

Той се мести от една сигурна къща в друга в продължение на съвсем две десетилетия, само че отхвърля да бъде принуден да мълчи.

< p> Когато гласоподава тази седмица в Хага, господин Вилдерс беше - както нормално - обкръжен от охранители, които сканираха помещението за закани.

Бивш пакистански състезател по крикет беше упрекнат по-рано тази година в предложение на Евро 21 000 премия за всеки, който умъртви политика.

Правителството на Обединеното кралство се опита да забрани господин Вилдърс през 2009 година и сподели, че визитата му за прожекция на антиислямски филм би представлявало заплаха за „ хармонията в общността “ и „ публичната сигурност ".

60-годишният - прочут с отличителната си руса коса, прибрана обратно - от дълго време сподели, че желае да " деислямизира " Холандия.

Избори в Холандия: Популистът Герт Вилдерс претендира за победа - само че е доста малко евентуално той да стане министър-председател

Той съпостави Корана с Mein Kampf, скандалния манифест на Хитлер, и желае да забрани джамиите и ислямските учебни заведения.

Г-н Вилдерс даде обещание да не нарушава холандските закони, защитаващи свободата на религията и изразяването - само че това може да наподобява извънредно мъчно поради неговите възгледи.

Холандия е доста ислямско население заради колониалното си минало в Индонезия. Г-н Вилдерс обаче сподели, че на мюсюлманите би трябвало да бъде разрешено да останат единствено в случай че отхвърлят шериата.

През 2016 година той беше наказан за подбудителство към дискриминация на водещи поддръжници в скандиране, че те желаят „ по-малко! по-малко! по-малко! " Мароканци.

Март 2017 година: Вилдерс споделя пред Sky възгледите си за Тръмп, Брекзит, Европейски Съюз и мюсюлманите

Г-н Вилдерс също желае да забрани бежанците и да отдръпна всевъзможни извинения за робството.

„ Ние ще би трябвало да намерим способи да оправдаем очакванията на нашите гласоподаватели, да върнем холандците като номер едно “, сподели той, когато изборният му триумф стана явен в сряда.

Той сподели, че „ Холандия ще бъде върната за холандците, цунамито на убежището и миграцията ще бъдат лимитирани ".

„ Nexit " също е в неговия дневен ред: той поддържа гласуването за овакантяване на Европейски Съюз и желае да забрани на хората да имат двойно поданство.

Интересното е, че брачната половинка му Кристина - на която той благодари по време на победната си тирада - е родена в Унгария.

Изображение: На периферията от десетилетия той в този момент има забележителна власт

Той също е изключително огромен в това той желае да спре военната помощ за Украйна, като твърди, че страната би трябвало да резервира личните си оръжия.

Традиционно считана за фар на приемливост, Холандия най-сетне гласоподава за господин Вилдерс в огромен брой - само че лиши известно време време.

Политически деец, той беше определен за първи път през 1998 година и по-късно тази година ще стане най-дълго управлявалият народен представител в страната.

Той беше ментор на сегашния министър председател Марк Рюте в центъра- дясната Народна партия за независимост и народна власт, само че през 2004 година сътвори това, което ще се трансформира в Партията на свободата.

Изображение: Г-н Вилдерс чества с сътрудници, откакто пристигна новината за триумфа му

Вече би трябвало да обезпечи 35 места в 150-местна долна камара на Народното събрание, незабравим поврат за човек в периферията от десетилетия.

За да усили поддръжката си, той понижи своята антиислямска изразителност и се концентрира повече върху въпроси като дефицита на жилища, разноските за живот и достъпа до опазване на здравето.

Сега на доктрина той може да стане министър-председател, само че в реалност евентуално към момента е прекомерно отровен.

Вероятно ще предстоят дълги и комплицирани договаряния кой в действителност ще ръководи страната - само че каквото и да се случи, той към този момент не може да бъде пренебрегнат като изолиран екстремист.

Далеч от подстрекателските му възгледи, котките му Snoetje и Pluisje имат свои лични сметки в X и той сподели на шоу за деца тази седмица, че той обича да играе Mario Kart и да чете комикси за Доналд Дък.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР