Стилиян Петров е първият официално обявен гост лектор на първия

...
Стилиян Петров е първият официално обявен гост лектор на първия
Коментари Харесай

Стилиян Петров ще бъде лектор на Bulgaria Wants You във Виена

Стилиян Петров е първият публично разгласен посетител преподавател на първия кариерен конгрес на Bulgaria Wants You във Виена. Той ще се организира на 4 ноември. Водещи на събитието ще бъдат основателите на платформата – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Рекордьорът по мачове с националния тим на България Стилиян Петров ще дебютира в ролята на мотиватор от сцената на форума „ Кариера и живот – за какво в България? “. 

Когато одобрих поканата на Иван и Андрей да бъда преподавател на Bulgaria Wants You, ми направиха мощно усещане техните думи. Ще изтъквам по памет: „ Единственото, което споделяме на българите по света, е че през XXI век няма еднопосочен билет. В случая тези българи имат право да бъдат осведомени за действителната конюнктура и качество на живот в родината си “. Това е и моя персонална идея. Думата „ България ” ми дава корени, еднаквост и прочувствена обвързаност. Ето за какво за мен ще бъде мотив за наслада, в случай че с думите си съумея да накарам даже един млад българин да се завърне в родината си и да се осъществя тук “, споделя Петров.

Форумът в австрийската столица е изцяло безвъзмезден, само че изисква наложителна регистрация.

На него се чакат над 1000 българи, живеещи зад граница и десетки компании, които ще търсят своите нови чиновници на място.

Economic.bg е медиен сътрудник на кариерния конгрес.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР