Стефанос Циципас и Паула Бадоса са прекратили своята връзка. Новината

...
Стефанос Циципас и Паула Бадоса са прекратили своята връзка. Новината
Коментари Харесай

Любовната история на най-обсъжданата тенис двойка приключи: Бадоса и Циципас се разделиха

Стефанос Циципас и Паула Бадоса са прекратили своята връзка. Новината оповести самата международна номер 2 в обществените мрежите. Двамата топ тенисисти започнаха своя романс по време на миналогодишния Ролан Гарос, когато испанката за пръв път се появи на трибуните по време на мач на Стефанос, а доста скоро по-късно се появиха и първите общи фотоси, на които Циципас и Бадоса не криеха своята обич един към различен.

Впоследствие испанката стартира да пътува на всички места по шампионатите дружно със своя любим, до момента в който се възстановяваше от травма, а това не се отрази по никакъв начин блестящо на резултатите на гърка, който даже напусна международния топ 10 доскоро повече от месец, което му се случваше за пръв път от 2019-та година насам, когато дебютира в най-елитния ешалон на ранглистата.

Циципас обаче показва ужасно усъвършенстване във формата си през последните седмици и съумя да завоюва третата си купа от Мастърса в Монте Карло, а след това доближи и до финала в Барселона. Още тогава слуховете за разлъка сред двамата тенисисти се ускориха, тъй като Паула не означи по никакъв метод триумфите на приятеля си в обществените мрежи, както постоянно правеше до този миг, а от през днешния ден към този момент знаем повода за нейната липса на интензивност по тематиката.

" След деликатно обсъждане и голям брой съкровени моменти зааедно, аз и Стефанос взехме решението да се разделим другарски. Споделихме премеждие изпълнено с обич и нови уроци, тъй че оставаме другари, които изпитват голямо почитание един към различен, само че всеки от нас избра да поеме по собствен личен нов път, продължавайки напред. Благодарни сме за поддръжката на нашите фамилии, другари и всички останали, които бяха част от нашата история.

Може в този момент да започваме нова глава в нашите животи, само че продължаваме да си желаем всичко най-хубаво в бъдещите си инициативи. Учтиво ви молим да не нарушавате нашето персонално пространство през този интервал и ви благодарим за разбирането и уважението " - написа някогашната шампионка в Индиън Уелс, която в предишното заявяваше, че двамата с Циципас са сродни души и даже възнамеряват възможна своя женитба.

Paula Badosa and Stefanos Tsitsipas are no longer a couple, as she announced on Instagram
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР