Спортният директор на Байерн Мюнхен Макс Еберл взе отношение по

...
Спортният директор на Байерн Мюнхен Макс Еберл взе отношение по
Коментари Харесай

Спортният директор на Байерн: Рангник беше един от основните кандидати да води отбора

Спортният шеф на Байерн Мюнхен Макс Еберл взе отношение по тематиката с треньорския пост в тима и по-конкретно отводът на Ралф Рангник да размени Томас Тухел отпред на " баварците ".

Припомняме ви, че Байерн и Тухел към този момент оповестиха, че ще се разделят в края на сегашния сезон, което породи спекулации кой ще заеме мястото на немския експерт.

Ръководството на 32-кратните първенци на Германия поредно се интересуваше от Шаби Алонсо, Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник, само че всички те решиха да не напущат актуалните си тимове.

В случая на Рангник това означаваше той да продължи да извършва ролята си на селекционер на националния отбор на Австрия, за който следва присъединяване на Евро 2024.

Спортният шеф на Байерн Мюнхен Макс Еберл призна, че някогашният ментор на Шалке 04, Република България Лайпциг и Манчестър Юнайтед е бил измежду главните претенденти за треньорския пост при " баварците ", само че все пак самият той е уверен, че клубът ще откри верния човек, който да наследи Тухел.

" Той взе значимо решение в живота си. В последна сметка това беше изненада за нас. Няма значение, продължаваме напред. Той беше един от главните претенденти да води тима, само че реши да остане в националния тим на Австрия. Нека бъде по този начин. В живота си научих, че когато една врата се затвори, се отваря друга, която в никакъв случай не сте очаквали. Със сигурност ще намерим подобаващ за нас треньор ", разяснява Еберл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР