Сигурно сте попадали в дом, където се чувствате супер приятно

...
Сигурно сте попадали в дом, където се чувствате супер приятно
Коментари Харесай

Ето как може да премахнете негативната енергия или негативните влияния от дома си

Сигурно сте попадали в дом, където се чувствате супер прелестно и уютно, както и в подобен, където като че ли нещо ви пречи да се отпуснете и ви натоварва.

Най-лошото на втория вид е, в случай че въпросният дом е вашият! Причината за това постоянно се крие в негативната сила, която от своя страна може да докара до заболявания, страдания, несполуки, беднотия, нещастна обич и разлъка.

Затова вижте по какъв начин да се отбраните от нея.

На първо място би трябвало да ревизирате дали в дома ви фактически има отрицателни въздействия. Най-лесният метод е да запалите църковна свещ и постепенно да обиколите жилището си. Ако пламъкът стартира да трепти, да пуши или чувате пукане, значи нещо в аурата на дома ви не е наред! Другият вид е да наблюдавате домашните си любимци. Ако те са изнервени и спят покрай вратата, това също е знак за отрицателна сила. Внимавайте и при положение, че цветята ви не виреят и умират без причина! Огледайте се и за странни предмети, които не знаете от къде са пристигнали!

Как да премахнете отрицателната сила и да предпазите дома си? Най-добрият метод е да доведете духовник, който да освети жилището ви. Но напълно умерено можете да пробвате и тези способи.

1. Направете украса със зърна от царевица, ръж или овес и поставете по една във всяка стая. Подменяйте зърната постоянно.

2. Вземете си мушкато! Нека да е алено! Просто не можете да си визиите какъв брой бързо дърпа отрицателната сила това растение. За разлика от палмите, които по принцип са „ снабдители “ на негативни талази.

3. Направете венец от върбови клончета и го закачете на входната врата.

4. И най-важното –  да не допускате в дома си хора, след чието посещаване се чувствате изнервени, отпаднали или получавате необичайно неразположение.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР