Сашо Кадиев получил списък със задачи, които трябва да свърши

...
Сашо Кадиев получил списък със задачи, които трябва да свърши
Коментари Харесай

Стъпи му на врата: Годеницата на Сашо Кадиев му връчи списък със задачи за сватбата

Сашо Кадиев получил лист със задания, които би трябвало да свърши за идната си женитба с моделката Ивелина Чоева. Тъкмо хубавицата разпределила уговорките по организацията за сантименталното събитие. Те са единствено 15, тъй че годеникът й евентуално би трябвало да се заеме с не повече от 8.
 

Работата не е доста. Освен това влюбените употребяват услугите на сватбена организация - нищо, че венчавката им ще е дребна и ще поканят единствено най-близките си хора. На първия ред естествено ще е свекървата – актрисата Катерина Евро, която тръпне в очакване за момента, в който синът й и годеницата му ще станат съпрузи. Никой не издава по кое време тъкмо ще се случи това, само че по всяка възможност ще е през лятото.

„ Нямам самообладание да видя най-прелестната младоженка, която ще каже „ да ” на моето момче ”, показа Катето под пост на бъдещата си нова снаха в обществената мрежа. Тъкмо там Ивелина показа по какъв начин върви подготовката за значимия ден. „ Истината е, че всичко е доста умерено и няма ненужно напрежение, както съм чувала, че се случва при подготовката за множеството сватби ”, издава хубавицата. Тя и годеникът й са запазили местоположението на събитието още при започване на годината. Нямали съмнение, тъй като още първия път, в който отишли на мястото, били сигурни, че таман там желаят да се оженят. Запазили са и час в общината. Това било обвързвано с известно напрежение, тъй като не знаели, че би трябвало да го създадат допустимо най-бързо. Забавили се, поради което трябвало да трансформират програмата в сватбения си ден, с цел да съумеят да се вметнат в свободния час. От рано било значимо да се резервира дата и час и за църковния брак.

„ Решихме сватбата да е дребна, с най-близките ни хора, с цел да успеем да се насладим на момента на макс ”, споделя Ивелина. И още, че скиците за сватбената й рокля са в развой и скоро е подготвена и с нея. Явно моделката няма да си купува тоалет, а желае да й бъде ушит неповторим подобен по утвърден от нея модел. Не споделя обаче кой е дизайнерът. „ Още първоначално си постанових да работя умерено и да се насладя на целия развой, без да го трансформирам в натоварващ ”, сподели Ивелина за организацията на сватбата си със Сашо Кадиев. Засега наподобява моделката съблюдава това си желание.

Бъдещите младоженци заживяли много бързо след началото на връзката си. Двамата се срещнали за първи път, когато хубавицата гостувала в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, което Сашо водеше дружно с Деси Стоянова повече от 10 години. Ивелина очевидно е направила мощно усещане, тъй като артистът се влюбил в нея съвсем от пръв взор. Нищо, че тогава към момента живеел с Таня Тончева, с която имат щерка, кръстена Катерина на известната й баба. Актьорът не бил дълго в терзания. Почти незабавно, след появяването на възприятията си към моделката, Сашо признал за тях на Таня. „ Влюбих се в Ивчето и просто го споделих. Отидох и го споделих – на масата. Казах: „ Таня, желая да ти кажа нещо. Аз се влюбих в друга жена, обичам нея и желая да бъда с тази жена ”, описа Сашо Кадиев преди време в онлайн предаването „ Искрено и персонално ” на Миглена Ангелова в Youtube. При това самопризнание Таня направила къса пауза, след което му споделила: „ Ами, Сашо, щом по този начин ще си благополучен ”. И двамата си дали сметка, че „ тези неща принудително не стават ”, а най-важно е щерка им, която тогава била на 5 годинки, да се усеща добре, да пораства в спокойна среда на обич и благополучие и да вижда, че родителите й са в положителни връзки.

Въпреки проявеното схващане, на Сашо и Таня не им било елементарно при разлъката, тъй като се налагало и двамата да трансформират напълно живота си. Притесненията им били свързани най-много с щерка им. Тъкмо поради нея загърбили всяка засегнатост от преди и след раздялата си. Не желали Катерина да страда от влошените им връзки. Така че проявявали разсъдък при връзката си и мислели, преди да реагират.

Любопитна детайлност е, че пандемията има основна роля в обвързването на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева . Влюбването им и раздялата на артиста с Таня се случва преди коронавирус рецесията. Така че връзките на Сашо с моделката таман почнали, а към този момент били възпрепятствани от условия. Тогава Ивелина живеела най-вече в Англия и с артиста пътували непрекъснато, с цел да се видят. Едно от връщанията на Ивелина в България през 2020 година съвпаднало с оповестяването на изключително състояние и прекъсването на пътуванията. Моделката трябвало да остане повече от плануваното, което имало удобен резултат за новата й обич. Моделката и артистът имали опция да прекарат повече време дружно, като в последна сметка заживели под един покрив. „ Той е първата ми осъзната обич ” казвала е Ивелина за артиста. Той пък е подчертавал, че моделката е любовта на живота му. Сашо Кадиев не крие и, че няма самообладание Ивелина да го подари с второ дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР