Рами Киуан постигна втора убедителна победа за България в днешния

...
Рами Киуан постигна втора убедителна победа за България в днешния
Коментари Харесай

Киуан и Росенов на победа от медал на Европейското в Белград

Рами Киуан реализира втора безапелационна победа за България в днешния ден на Европейското състезание по бокс в Белград.


В категория до 75 кг националът ни не остави късмет на румънеца Мариан Булеу. Под наставленията на треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров той съкруши противника си с 5:0 (30:26, 30:27, 30:27, 30:26, 30:26) гласа.

В типичния си жанр с доста придвижване по кръга, внезапна промяна на темпото и контриращи дейности, Рами съкруши Булеу и даже го прати в нокдаун в третия рунд. Българинът, който има квота за Игрите в Париж, образно сподели сериозна разлика в класите и се класира за 1/4-финалите.

От най-малко бронзово отличие го дели Михал Ярлински (Полша). Срещата за място на полуфиналите ще се организира на 24 април.


По-рано през днешния ден, Радослав Росенов реализира безапелационен триумф над естонеца Николай Цаскин. В категория до 60 кг националът ни съкруши с 5:0 (30:26, 30:27, 30:27, 30:25, 30:24) гласа противника си и се класира за четвъртфиналите.

20-годишният българин господства от първата до последната минута на дуела. Мачът бе преустановяван на няколко пъти поради аркадата, която Росенов отвори над лявото око на Цаскин. За място на полуфинал и най-малко бронзово отличие Радо ще се изправи против Артур Туниев (Беларус). Срещата е на 24 април. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР