Радвам се, че срещнах този човек, сподели звездата Моника Белучи

...
Радвам се, че срещнах този човек, сподели звездата Моника Белучи
Коментари Харесай

Моника Белучи разкри: Добре, че срещнах Тим, обичам този човек

Радвам се, че срещнах този човек, показа звездата Моника Белучи за връзката си с режисьора Тим Бъртън. Италианската дива описа за романса им в изявление за " Elle France ", на чиято корица театралничи, съобщи БГНЕС.

" Радвам се, че срещнах този човек. Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А в този момент ще се срещна и с режисьора, още едно премеждие стартира. Обичам Тим и доста го почитам ", показа тя.

58-годишната актриса е поканена да изиграе основната роля в продължението на паметния филм " Beetlejuice ", режисиран от 64-годишния Бъртън. За романса им стана известно в края на предходната година, когато бяха снимани дружно. Френското издание Paris Match заяви, че режисьорът и актрисата са се срещнали още през 2006 година по време на фестивала в Кан, само че са се " сближили " след фестивала " Люмиер " в Лион.

Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Лефевр преди четири години, преди този момент актрисата имаше 17-годишна връзка с артиста Венсан Касел, от който има две дъщери. Те се разделиха през 2013 година Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 година след 13 години брак. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР