Любо Киров е сред световни личности с предприемачески дух в

...
Любо Киров е сред световни личности с предприемачески дух в
Коментари Харесай

Forbes включи Любо Киров в списък с най-добрите предприемачи

Любо Киров е измежду международни персони с предприемачески дух в селекцията на американския Forbes. Статията под името “World Of Forbes: Stories Of Entrepreneurial Capitalism Across Our 42 International Editions ” показва световна позиция към бизнес пейзажа на шест континента, разказана от списанието. В нея влиза по един представител от всяка от 42-те страни, в които излиза влиятелното издание.

Любо Киров беше на корицата на Forbes България при започване на 2024 година, поставяйки началото на диалога за бизнес частта от понятието шоубизнес. Именно тази публикация го подрежда и измежду определените от американското издание.

„ Списъкът с топ звезди на Forbes България включва поп музиканта Любо Киров, 51 година, който генерира доходи от турне от 830 000 $ след издаването на най-продавания албум в страната за 2022 година Той употребява светлината на прожекторите, с цел да се застъпи за бистрота в развлекателната промишленост - от налозите до продажбата на билети “, написа в публикацията за Любо Киров.

 Неговото „ Турне 2023 “ стана най-продаваното събитие на поп реализатор за годината в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха онлайн Любо Киров по време на десетте концерта в страната, безусловно разпродадени авансово.

Тази година следва и „ Ново турне 2024 “ с концерти в страната и кулминационна точка в зала „ Арена София “. Поредицата от музикални събития ще стартира от родния му град Плевен с две дати – 10 и 11 юли. След това са планувани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „ Арена София “ за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 рецесията, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната, написа standartnews.com.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР