Преизбраната за шеф на Международния валутен фонд българка Кристалина Георгиева

...
Преизбраната за шеф на Международния валутен фонд българка Кристалина Георгиева
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева не живеела с мъжа си, а с наперена португалка!

Преизбраната за началник на Международния валутен фонд българка Кристалина Георгиева не живеела с мъжа си, а с наперена португалка!

Кристалина Георгиева, за която от години витаят недоказани подозрения, че е родена с името Сталинка, живеела в Ню Йорк с … жена от Португалия, твърди вестник „ Уикенд.

Според слуховете тя не живеела със брачна половинка си Кино Кинов от към 2 години.

В Ню Йорк една от най-издигнатите по света българки обитавала необятен дом, който деляла със сътрудничката си – наперена португалка. Двете дами били стоманен тандем от най-малко 5 години и нехаели за слуховете, които вървели около съжителството им.

Кристалина постоянно пътува по света с нея. В реалност Георгиева, която това лято ще навърши достолепните 70 години, на никое място не се появява с мъжа си. Двамата имали чудесни взаимоотношения и не са разведени, както се шушука, само че обитавали разнообразни домове. Кристалина сега е доста привързана и към внучките си.

„ Сталинка “, тогава зам.-шеф на Европейска комисия, бе осветлена от Българска социалистическа партия Таско Ерменков през 2016-а, който разяснява евентуалните тогава български кандидатури за основен секретар на Организация на обединените нации – на Ирина Бокова и Кристалина Георгиева с изказванието: „ И двете са произлезли от един и същи кръг, знаете какво ѝ е фамилията, знаете и по какъв начин се е казвала Кристалина Георгиева – Сталинка. “

По-късно от пресофиса на Георгиева отхвърлиха тя да се е родила с име в чест на руския деспот Йосиф Висарионович Сталин.

Изданието напомня, че Кристалина неотдавна е пристигнала за 3 дни в България и в качеството си на ръководител на Международния валутен фонд.  Ногава тя предложи на България час по-скоро да отстрани плоския налог от 10%.

Източник: „ Уикенд ”

Още вести четете в: Uncategorized За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР