Известния с нестандартните си идеи депутат от Продължаваме промяната –

...
Известния с нестандартните си идеи депутат от Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Настимир Ананиев скандално: „ГЕРБ и ДПС могат да се явят заедно на изборите“

Известния с ексцентричните си хрумвания народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Настимир Ананиев даде необикновен съвет на ГЕРБ и Движение за права и свободи за идните на 9 юни изключителни избори 2 в 1.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи могат да се явят дружно на изборите. Аз мисля, че напряко са се взели, по тази причина може да се явят дружно “, предложи Ананиев.

Той изясни, че Народното събрание е законодателен орган, то гласоподава правила и не може самият ръководител да не ги съблюдава. Гласувахме оставка на шефа на НЗОК, а той я беше отдръпнал. Как може да гласуваш нещо, което го няма? Това няма общо нищо с отплата, възмездие. Въпросът е за грубото тъпчене на разпоредбите. Ако прочетете, претекстовете ни са детайлни, съответни и точни, разяснява той за какво са свалили Росен Желязков като началник на Народното събрание в четвъртък.

Имаме Пеевски в Народното събрание, няма да се учудя ГЕРБ да сложат Владислав Горанов за лидер на листите има, а Българска социалистическа партия – Румен Овчаров, продължи той.

ГЕРБ държат множеството партии, по тази причина ПП-ДБ е алтернативата и желаеме хората да видят защо се борим. Нашите старания са стандартът в България да бъде нараснал, а това става, когато парите стигат до хората по верния метод, увери Ананиев пред Българска национална телевизия.

ЦИК е дала 26 ръководители на районни изборни комисии да са на ГЕРБ, един е за ПП-ДБ. Ние имаме разлика от 6 депутати с тях, а имаме едвам един ръководител. Дори Българска социалистическа партия, които имат по-малко депутати от нас, имат трима ръководители, описа още Ананиев. Затова и позволи, че комисията не е самостоятелен орган, както би трябвало да е.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в: Uncategorized За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР