Преди Джон Хам от Момчетата от Медисън авеню“ да стане

...
Преди Джон Хам от Момчетата от Медисън авеню“ да стане
Коментари Харесай

10 кинозвезди, изгрели в музикални клипове

Преди Джон Хам от „ Момчетата от Медисън авеню “ да стане прочут, той е работел като дизайнер на декори за софт порно; Браян Кранстън от „ В обувките на Сатаната “ е правел изявленията за уебсайт за запознанства, а Кори Монтийт от „ Клуб Веселие “ е бил таксиметров водач. Излишно е да споделяме, че звездите е трябвало да се занимават с много странни неща, преди да изградят кариера в киното.

Но присъединяване в музикален клип не е толкоз неприятно, нали? Много звезди, които през днешния ден добре познаваме, са били видяни с участията си в клипове на хитови песни. Е, „ видяни “ може би не е тъкмо определение, защото всички сме ги наричали „ това момиче от клипа “ или “онзи от видеото “.

За да ви опресним паметта, сме събрали някои от тези известни екранни лица, които в предишното надали сте чували, само че съвсем несъмнено сте виждали. Ето 10 кинозвезди, изгрели в музикални клипове.

1. Салма Хайек

Помните ли това филмче, в което Салма Хайек беше върколак и танцуваше по масите? Джордж Клуни също участваше. „ От здрач до зори “ проправи на Хайек път към огромното кино, само че знаехте ли, че ZZ Top също имат нещо общо с това? Песента „ She’s Killing Me “ на рок бандата излезе дружно с кино лентата и даже включваше фрагменти от него, фокусирайки се върху стриптийз сцените на Хайек. Виждаме също и Клуни, който се прави на разбойник с мотора си, само че на никого не му пука за него, откакто видят разбиващото тяло на дивата.

2. Зоуи Дешанел

Преди Зоуи Дешанел да стане особнячката от „ Новото момиче “ тя имаше къса, алена коса. Всъщност може би сте я виждали в клипа на „ She’s Got Issues “ на The Offspring.
Всички повтарят, че Дешанел наподобява също като Кейти Пери и точно от този клип потегли всичко. Това е една от първите видео появи на актрисата, дружно с присъединяване и в сериала „ Тайните на Вероника “.

3. Хю Лори

Хю Лори стана прочут като твърдоглавия, привързан към хапчетата доктор, който всички обичахме и мразехме в „ Д-р Хаус “, само че може би ще желаете да изгледате „ Walking on Broken Glass “ на Ани Ленъкс. Защо? Защото няма нищо по-интересно от това да видиш младия Хаус облечен от глава до пети в средновековни облекла и грим.

4. Джак Блек

Джак Блек и Бек Хансен датират от доста години. Те си партнират в „ Начо Либре “, където Блек е в основната роля, а Бек даже записва някои от частите за саундтрака. Но едно време тези двамата за първи път работят дружно в клипа на Sexx Laws на Бек.

5. Дженифър Лопес

Преди Дженифър Лопес да удари крепко киното, музиката, малкия екран и модата, тя е била танцьорка. Когато стартира да бъде разпознава с ролята си в комедийния сериал „ In Living Color “, тя също по този начин се урежда като танцьорка за Джанет Джаксън в един от клиповете ѝ през 1993 година Минават още няколко години преди Лопес да си проправи път към развлекателната промишленост.

6. Уесли Снайпс

През 1987 година Уесли Снайпс към момента е необятно неизвестен артист, който се пробва да стане прочут като взе участие в удълженото видео на „ Bad “ от Майкъл Джаксън. След триумфа на „ Thriller “ това несъмнено е бил умен избор за Снайпс. Близо 20-минутният филм е режисиран от Мартин Скорсезе, а в него Снайпс е в ролята на Мини Макс – неприятеля на Джексън, който се занимава с противозаконни неща. Този клип оказва помощ на Снайпс да бъде видян от режисьорите и да получи функции в „ Професионалната бейзболна лига “ и „ Ню Джак Сити “. Всичко това с помощта на Краля на попа.

7. Анджелина Джоли

Анджелина Джоли изигра обектът на желанията на Мик Джагър в „ Anybody Seen My Baby “ на Ролинг Стоунс от 1997 година – което беше малко притеснително, тъй като тогава той беше на 54, а тя на 22. Джоли получи номинация за Златен глобус за ролята си в „ Джордж Уолъс “ същата година, а през 1999 година завоюва Оскар за „ Луди години “. Останалото е история.

8. Матю Макконъхи

Младият Макконъхи получава основна роля в клипа на „ Walkaway Joe “ от Триша Иъруд – ария, която споделя историята на 17-годишно момиче, падащо си по бунтовник, който просто не изпитва същото. Клипът излиза през 1992 година и въпреки артистът към този момент да има няколко дребни функции, едвам на идната година пробива като Дейвид Удърсън в паметната класика „ Объркани и непокорни “.

9. Мат Лебланк

Преди Аланис Морисет да излезе с „ Jagged Little Pill “, тя беше просто канадска поп звезда. И в нейният клип на “Walk Away “ младият Мат Лебланк – с типичната за 90-те години прическа – играе гаджето ѝ. До излизането на клипа през 1991 година Лебланк към този момент има роля в „ Женени с деца “, само че изгрява като звезда чак след 3 години в „ Приятели “.

10. Мила Кунис

Преди да бъде оповестена за най-секси дамата на планетата, Мила Кунис взе участие в клипа на „ Jaded “ от Aerosmith, който споделя историята на момиче, изгубило допир до възприятията и действителността. По това време Кунис към този момент взе участие в „ Шеметни години “, само че името ѝ става известно след присъединяване в „ Да забравиш Сара Маршал “ от 2008 година Две години по-късно тя удари феновете с „ Черен лебед “ и беше номинирана за Златен глобус.

На заглавната фотография: Мат Лебланк

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР