ПП-ДБ ще излезем с ясна формула за това как си

...
ПП-ДБ ще излезем с ясна формула за това как си
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Изявление на ПП-ДБ: Ще излезем с ясна формула за това как си представяме управлението

ПП-ДБ ще излезем с ясна формула за това по какъв начин си представяме формулата за ръководство на страната. Това съобщи Христо Иванов от ППДБ пред публицисти в Народното събрание. 

Още гледайте във видеото на SafeNews:

„ 2009 година междинната пенсия в България е 298 лева,

в края на ръководството на ГЕРБ стига 382 лева, 2020 година 2023 година към този момент е 788 лева, а нарастването, което се чака 2024 година става 833 лева Това с енарича непрекъснато повишаване на приходите на пенсионерите. Това, което се случи през днешния ден, е, че се даде предизборна добавка, която се даваше в годините на ГЕРБ. което е по-лошото в днешния ден е, че млн.и половина пенсионера не получават даже тази добавка, а единствено половин млн. Купеният избор ще бъде невиждан на тези избори. Властта в действителност отива при хората, разяснява Петков по отношение на гласуваната от Народното събрание добавка от 100 лева за най-бедните пенсионери. За господин Гвоздейков знаете, че е изключен от партията “, съобщи Петков в коментар по какъв начин ще разяснява, че Гвоздейков ще оглави предизборния щаб.

На въпрос на SafeNews по какъв начин ще разяснява

излезлите социологически изследвания, че ГЕРБ водят пред Политическа партия с 8%, Христо Иванов отговори:

„ Страната беше хвърлена в ненужни избори, без политическо пояснение за това. Веднага стартира целенасочена медийна акция против нас. Основният въпрос ще бъде желаят ли хората да бъде ръководена по метода, по който виждат сега, че се прави, или желаят да се върнем към промените. ПП-ДБ ще излезем с ясна формула за това по какъв начин си представяме формулата за ръководство на страната при започване на предизборната акция.Бухалките са още веднъж развъртяни от тези, които ги държат “, сподели Христо Иванов.

SafeNews напомня, че по-рано през днешния ден Народното събрание гласоподава по 100 лева добавки към пенсиите за най-бедните пенсионери. Със 138 гласа „ за “ Народното събрание утвърди добавка от 100 лв. за Великден за хората с размер на пенсията под 526 лева 42 народни представители от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се въздържаха. Промените са свързани с изплащането на великденски добавки за пенсионерите с пенсии под линията на беднотия, а вносители са Деница Сачева, Йордан Цонев, Теменужка Петкова и Станислав Анастасов от групите на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР