Парчето Clocкs“ от 2002 г. на бандата Coldplay беше определено

...
Парчето Clocкs“ от 2002 г. на бандата Coldplay беше определено
Коментари Харесай

10-те най-големи хита на Острова за последните 10 години

Парчето „ Clocкs “ от 2002 година на бандата Coldplay беше несъмнено за най-големия шлагер на Англия за последните 10 години в допитване до слушателите на BBC Radio 6 Music. Хитът на рокаджиите изпревари частите „ I Bet You Look Good on the Dancefloor “ на Arctic Monkeys и „ One Day like This “ на Elbow.

Над 100 000 души са взели участие в допитването, което се връща обратно в последните 10 години от началото на излъчването на радиото през 2002 година Първоначално екипът на радиото съставил лист на 100-та най-хубави песни в последните 10 години от плейлиста на станцията, а по-късно слушателите били помолени да изберат най-хубавите.

Покойната Ейми Уайнхаус е сложена на 25 място в подреждането с песента си „ Rehab “, незабавно след парчето на Лана Дел Рей „ Video Games “. Най-високо класираната ария на Адел пък е „ Hometown Glory “, заемаща 28-то място. Foster The People с тяхното „ Pumped Up Kicks “ попаднаха на номер 40 в чарта, а огромният шлагер „ Crazy “ на дуета Gnarls Barkley е едвам на 49-та позиция.

„ Galvanize “ на The Chemical Brothers е 82-ри в подреждането, а в дъното на класацията, на номер 97, е Kelis с „ Milkshake “. Ето 10-те най-големи шлагера на Острова за последните 10 години.

1. Coldplay „ Clocks “

2. Arctic Monkeys „ I Bet You Look Good On The Dancefloor “

3. Elbow „ One Day Like This “

4. The National „ Bloodbuzz Ohio “

5. The Killers „ Mr. Brightside “

6. The White Stripes „ Seven Nation Army “

7. The Flaming Lips „ Do You Realize?? “

8. Johnny Cash „ Hurt “

9. British Sea Power „ Remember Me “

10. Radiohead „ There There “

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР