Отборът на Верона направи голяма крачка към оцеляването си в

...
Отборът на Верона направи голяма крачка към оцеляването си в
Коментари Харесай

Верона с огромна крачка към спасение след успех над Фиорентина

Отборът на Верона направи огромна крачка към оцеляването си в италианския футболен хайлайф и през идващия сезон, откакто победи с 2:1 Фиорентина в среща от 35-ия кръг. Успехът беше 8-ми за домакините през акцията, а с помощта на него те събраха на сметката си 34 точки и се отдалечиха на 5 от рисковата зона.

Ветеранът Дарко Лазович откри резултата в 13-ата минута, разписвайки се от дузпа. В заключителните минутки на първата част гостите изравниха посредством Гаетано Гастровили, за който това беше първо попадение от началото на сезона в Серия „ А “.

Успехът за домакините обезпечи нидерландецът Тиджани Нослин, разписвайки се след час игра за крайното 2:1. В заключителните минути на терена за „ Виола “ се появиха звездите на отбора в офанзива Бонавентура, Белтран, Куаме и Белоти, само че и те не съумяха да спасят „ виолетовите “ от загуба.

В различен извънредно значим в битката за избавление дуел от кръга, Емполи и Фрозиноне се „ самоубиха “ с 0:0. И двата тима остават над чертата, като от финалните им три срещи ще зависи дали ще играят в Серия „ А “ и наесен.

По-рано през днешния ден, също без победител приключи мачът сред Каляри и Лече – 1:1. От 19:00 часа Милан приема Дженоа, а късният дуел е сред Рома и Ювентус.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР