Още от ранна детска възраст всеки мъж има герои, модели

...
Още от ранна детска възраст всеки мъж има герои, модели
Коментари Харесай

10 филмови герои, на които мъжете мечтаят да приличат

Още от ранна детска възраст всеки мъж има герои, модели за подражателство.

Често, с изключение на баща или по-големия брат, те биват и герои от книги, комикси, филми или инцидентни истории. Днес ви представяме лист с някои от най-вдъхновяващите герои от огромния екран.

Измислени персони, които зареждат с убеденост и стремежи за триумфи всеки средностатистически представител на мощния пол… Ето 10 кино герои, на които мъжете мечтаят да наподобяват.

1. Джеймс Бонд

След съвсем половин век, претворен от шестима артисти в 22 кино лентата, харизматичният сътрудник 007 остава все так настоящ. Той има доста повече от смъртоносните огнестрелни оръжия, супермодерните първокласни коли и високотехнологичните джаджи.

Смелостта, бързите реакции, ексцентричното мислене, хладнокръвието, възприятието за комизъм, безупречният жанр и не на последно място, неустоимият му сексапил , са оръжия, които подсигуряват безспорен успех във всяка обстановка.

Дори всекидневието ви да не допуска свърхсекретни интервенции и разрешаване на интернационалните проблеми , малко самонадеяност и жанр а ла Джеймс Бонд могат само да  ви оказват помощ.

2. Тор

Той е господ. Има ли потребност от повече пояснения? Едноименната екранизация на Кенет Брана (2011) е много надалеч от скандинавската митология, което е разбираемо, имайки поради творбата , на която е основана – комикса на Marvel.

Въпреки това и на трите места Тор се отличава с невероятна даже измежду боговете мощ. Нещо повече, персонажът на Крис Хемсуърт се отличава с възприятие за правдивост и дарба да признава и поправя грешките си, които малко мъже (било то същински или фикционални) имат.

3. Пол Еджкомб

В “Зеленият път ” (1999) Том Ханкс е надзорник в блок за наказани на гибел пандизчии, където се случват редица странни неща. Въпреки напрежението и изненадите, Пол съумява да държи обстановката под надзор.

Възползвайки се от събитията, той подхваща непредвидени и рискови дейности, за които е подготвен да поеме отговорност.

Неговата увереност, улегналост и дарба да разсъждава трезво би трябвало освен да ви възхитят , само че и да ви послужат за образец.

4. Тайлър Дърдън

Макар в “Боен клуб ” (1999) героят на Брад Пит да се оказва тъмната половина, в него има нещо пленително. Това не е нито (по скромното и много субективно мнение на авторката) най-съвършеното мъжко тяло, нито удивителните му бойни качества, нито циничното възприятие за комизъм . То е цялостната му независимост.

Тайлър наподобява като че ли не зависи от нищо, пред него не съществуват спънки и ограничавания. Никоя обстановка не може да го завари неопитен, тъй като за него всичко, което печели или губи, е единствено изменящо се изискване, към което елементарно може да се приспособи.

Макар независимостта на Тайлър от материални запаси да е пресилена за ирония на консуматорското общество, свободата и лесната му пригодливост са потребни за оцеляването на всеки самостоятелен съвременен мъж.

5. Съдебен заседател №8

В класиката “12 ядосани мъже ” (1957) Хенри Фонда показва бърз и логически разум, благодарение на който всеки мъж би могъл да реализира непредвидени висоти в кариерата и персоналния си живот.

Заседател №8 е убеден в позицията и безапелационно я аргументира, употребявайки разнородни доказателства. Дейвис не приема даже видимо простите обстоятелства за даденост, той обича да гледа под повърхността, с цел да разбере логиката на събитията (или да открие неналичието на такава).

Острият му разум не е единственото му преимущество – забележителните декламаторски качества го вършат още по безапелационен и постоянен.

6. Фил Уенек

В неизброимите и искрено неуместни завършения на четиримата другари от “Последният ергенски запой ” (2009) и “Поредният ергенски запой ” (2011) героят на Брадли Купър остава най-спокойният и трезво мислещ (доколкото думата “трезво ” може да бъде използвана в случая) от компанията.

Събуждането му с тежък махмурлук на изцяло непознато място и неналичието на каквито и да било мемоари от събитията, които са го довели до положението му, ни минимум не му пречи да работи бързо и невъзмутимо и да проучва чудновата обстановка.

Дори препил и разтеглен, Фил резервира небрежния си, само че неудържим сексапил!

7. Нео

Всеки мъж желае да бъде единствен, определен, да има неповторима велика задача. Мистър Андерсън не се задоволява с елементарното всекидневие и работата за “уважавана софтуерна компания ”.

Той не приема за даденост даже заобикалящата го реалност.

И е прав. Вечното подозрение и нестихващата жадност за истина и познания му оказват помощ самичък да ревизира какъв брой е дълбока заешката дупка. А вие имате ли смелостта да вземете аленото хапче ?

8. Едуард Блум

В чаровната налудничава приказка на Бъртън “Голяма риба ”, Юън МакГрегър е младият авантюрист Едуард Блум. След като осъзнава, че градчето, в което е роден е прекомерно малко за човек с неговите упоритости, той храбро се впуска в незнайното, с цел да откри по-добра реализация.

Преживявайки редица ненадейно шантави, само че несъмнено поучителни обстановки, Едуард се утвърждава като самоуверен, твърдоглав и оптимистично надъхан романтик. Жизнерадостният му възторг и заразителната му бодрост са изкушаващи даже за най-сериозните закоравели градски момчета.

9. Animal Mother

Всеки от персонажите в “Пълно бойно снаряжение ” (1987) е повече или по-малко налегнат от някаква полуда, само че Animal Mother без подозрение е този, на чийто път не бихте желали да се изпречите .

Адам Болдуин е съвършената машина за ликвидиране, квалифициран с внушително въоръжение и талантлив с не по-малко внушителна физика. Силен, могъщ и немилостив, той наподобява като че ли би могъл самичък да се изправи против цяла войска. Армия , на чиято орис аз персонално по никакъв начин не изпитвам завист.

10. Джон Дилинджър

Въпреки че фундаментално творбата на Майкъл Ман е много надалеч от действителната история на американския нарушител, персонажът на Джони Деп заслужава вниманието ни.

Дилинджър от “Обществени врагове ” (2009) е олицетворение на сантименталната страна на незаконния живот. Стилен, обаятелен и самостоятелен, той може да обере всяка банка и да открадне всяко женско сърце .

Чувството, че за миг (или пък с цел да си изкарваш прехраната) вършите нещо неразрешено е вълнуващо и несъмнено ви изпълва с невероятна мощна жадност за живот. Чудно ли е за какво непоколебимият красавец е избрал тази орис?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР