Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) призова предстоящите

...
Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) призова предстоящите
Коментари Харесай

ОССЕ призова за честни и демократични избори в РСМ

Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) прикани идните избори в прилежаща районен съд Македония да бъдат почтени и демократични.


Днес министър-председателят на Северна Македония Талат Джафери се срещна с ръководителя на задачата на ОССЕ в Скопие Н. Пр. Килиан Вал, заяви държавната пресслужба.

Посланик Вал поздрави премиера Джафери за председателския пост в държавното управление, както и за мандата на новоизбрания състав на кабинета.

Джафери акцентира безапелационната решителност на кабинета да провежда и организира мирни, почтени и демократични избори, " съгласно най-високите европейски стандарти ".

" Проевропейската коалиция, на която се основава държавното управление, е ангажирана с европейските полезности в политиките във всички области, защото интеграцията на страната в Европейски Съюз е основна за качеството на живот на жителите ", съобщи министър-председателят.

В тази тенденция на срещата беше изразено очакване за принос на всички политически субекти и институции в провеждането на почтени и демократични избори, като се вземат поради рекомендациите на задачата за наблюдаване на ОССЕ/СДИЧП. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР