Обикновено произнасяме молитва в трудни моменти или вечер, преди да

...
Обикновено произнасяме молитва в трудни моменти или вечер, преди да
Коментари Харесай

На Великден молитвата има специална мощ: най-силните молитви за изцеление, здраве и благодат:

Обикновено произнасяме молитва в сложни моменти или вечер, преди да заспим, надявайки се да получим облекчение на страданията си (били те физически или душевни). Както е известно най-голяма мощ молитвите имат на огромните християнски празници.

Утре, на 5 май, православните християни означават Великден 2024 година – най-светлият църковен празник в годината. На този ден вярващите се обръщат към Бог с с молитва да ги закриля от всичко зло или да ги изцели от болести и беди. Молитвите за Великден могат да бъдат и за здраве, обич или отбрана от беди. Можете да прочетете текста както в църквата, по този начин и вкъщи. Основното нещо не е мястото, а искреността на молбата. Ако се молите вкъщи, по-добре е да го вършиме сами.

Ето кои са най-мощните молебствия за Великден за разнообразни мотиви.

Великденска молитва за шанс и отбрана от зло

В името на Отца и Сина и Светия Дух. На Светла неделя Исус Христос възкръсна, давайки на хората огромна вяра и наслада. Днес със Своята мощ и Своята безгранична благосклонност Той закриля и се грижи за нас, Божиите чиновници. Той чува нашите молебствия и ни избавя от всички беди.

Чуй и мен, Господи, помогни ми, избави ме и ме отбрани от беди и беди в този момент и вечно. Амин! Молитва за здраве и отбрана от зло Господи Всемогъщи, Господи Милостиви, Господи Справедливи, помогни ми, прислужникът на Бога, благослови ме през днешния ден на Възкресение. Нека светли, радостни сълзи очистят душата ми от всяко зло и всяка неприятна умисъл.

В името на Отца и Сина и Светия Дух, Господи, отбрани мен и околните ми от човешката завист и неприятните мисли на враговете, укроти яростта и гнева, вилнеещи в света към нас. Обгради ни с твоята свята светлина, дай ни естетика и мир.

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин!

Молитва за брак и обич (за жени)

Всеблаги Господи, аз, прислужникът Божий, знам, че съм благополучен единствено в любовта към Теб. С цялата си душа и сърце имам вяра в Твоята мощ и благосклонност. Изпълнявам всяка Твоя свята воля. Поверявам се на Теб, управлявай душата ми и извърши сърцето ми със смисъла на живота, прочут единствено на теб.

Ти си моят Създател, тъй че ме избави от надменност, дано разсъдъкът, скромността и целомъдрието станат мои спътници. Твоят Божи закон заповядва на хората да живеят в легален брак. Така че дано срещна човек по пътя на живота си, който ще стане моя опора в живота. Нека живеем с него в мир и естетика. Помогни ми да извърша дълга си, тъй като Ти си споделил, че дамата би трябвало да бъде дадена на мъжа си като асистент. За да може човешката раса да се развъжда и да обитава земята.

Чуйте моя преклонен апел и помогнете, с цел да можем аз и моят фаворит да популяризираме твоите свети каузи занапред нататък и вечно. Амин!

Молитва за излекуване от болест

В името на Отца, нашия безконечен Създател, в името на Божия Син Исус Христос и Светия Дух. Сега и вечно.

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Боже, изцели (името) Твоя неверен раб от тежкото заболяване! Амин! 

Днес, Боже, на небето има чудноват източник. Защото ти си рекъл: „ Който се допре до водата, който се измие с вода, заболяванията му ще се измият. Взех тази вода и я дадох на Божия прислужник (име). В името на Отца и Сина и Светия Дух изцери го от всички заболявания. Амин! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР