Обърнахме се към водещи експерти, за да разберем как действа

...
Обърнахме се към водещи експерти, за да разберем как действа
Коментари Харесай

2 начина да се сдобиете с мечтаното бразилско дупе

Обърнахме се към водещи специалисти, с цел да разберем по какъв начин работи операцията.

Глутеопластика

След като преди пет години имаше толкоз огромна известност, сега глутеопластиката ненапълно е намаляла в класацията на пластичните интервенции.
Глутеопластиката разрешава да се оформи и преоразмери седалищната област, като се реализира образно наслаждение и се поправят пропорциите на седалището посредством слагане на специфични силиконови импланти под огромните седалищни мускули.

 дупе

Липофилинг

Да не забравяме и все по-нашумелия способ липофилинг - прекачване на мастна тъкан от пациента в региона на седалището за увеличението и моделирането му.

С напредването на възрастта тъканта ни губи предходната си разтегливост и потъва заради силата на гравитацията.
Индикации за пластична аугментация на седалището могат да бъдат: вродени анатомични особености и асиметрия на седалището, деформации вследствие на контузии, интервенции или болести. Заедно с апаратни процедури за възстановяване на качеството и структурата на кожата, липомоделиране на тялото и промяна на размера, глутеопластиката хармонично се вписва в концепцията за антиейдж медицина.

След увеличение на седалището с някой от горепосочените способи ще би трябвало да спазвате следоперативните рекомендации. Те включват носене на компресивно долни дрехи, отбягване на спортове и физически действия, които засягат седалищните мускули.

 дупе

Средната дълготрайност на възстановителния интервал след импланти на седалището е три месеца, а след липофилинг на седалището - един месец.
След възстановителния интервал можете деликатно да преминете към лека физическа интензивност, като последователно въведете познатия метод на живот. След рехабилитацията няма да изпитвате никакъв дискомфорт, промени в походката си или тежест в лумбалния отдел на гръбначния дирек. Въпреки това, както постоянно, след слагането на имплантите са нужни постоянни контролни прегледи - ултразвуково проучване на глутеалната област.

Ако не се съблюдава техниката за вярно слагане на глутеалните импланти, в ранния следоперативен интервал могат да зародят затруднения като кръвоизливи, хематоми или възпаления. В по-късния интервал - нарушение на храненето на меките тъкани и дисторция на контурите на седалището.

 дупе

Инжекции

Инжекциите с полимлечна киселина, се трансфораха в наклонност в естетичната медицина, заради ниската си травматичност и резултата 2 в 1: създаване на размер и подмладяване на кожата посредством натоварен синтез на колаген, което дава отговор на търсенето на екологично чиста терапия.

Полимлечната киселина е вещество, което спомага за стимулирането на колагена в кожата даже след 40-годишна възраст, когато синтезът му е сериозно понижен, в това число в тъканите на седалището.

Пациентите постоянно се тормозят от вдлъбване, стрии и неравност. За разлика от хиалуроновата киселина, полимлечната киселина е прочут активатор на синтеза на колаген, което се удостоверява от самостоятелни интернационалните проучвания. Когато колагенът се задейства, той спомага за възстановяване на стегнатостта и текстурата на кожата в региона на седалището, като ѝ придава по-младежки и стегнат тип. По време на слагането на пълнителя квалифицираният експерт може да работи и върху " ямите на целулита ", формирани от фиброзни влакна.

Формулата на полимлечната киселина при лекуването с REPART-PLA е основана въз основата на микросфери със същия размер и форма. В резултат на това процедурата е станала по-удобна, рехабилитационният интервал на процедура е липсващ (медицинските операции не са забележими за външния свят). И най-важното - с нейна помощ можете да постигнете дълъг и дълготраен резултат единствено от 1-2 процедури за интервал от две години.

Тези способи не се изключват взаимно, а могат да работят в синергия и взаимна успеваемост. За да откриете подобаващия за вас способ за промяна, избирайте реномирани медицински центрове, както и сертифицирани експерти и артикули.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР