Актьорският състав на Барби не е изключил нито една група

...
Актьорският състав на Барби не е изключил нито една група
Коментари Харесай

Ето как актьорите от Барби влезли във форма за филма

Актьорският състав на " Барби " не е изключил нито една група храни от диетата си, с цел да влезе във форма за кино лентата, само че е избягвал ултрапреработени храни и е спазвал от време на време недояждане, разкри техният треньор.

Базираният в Лондон персонален треньор Дейвид Хигинс работи с основната актриса във кино лентата Марго Роби от години и е упражнявал останалите участници във кино лентата, като е употребявал композиция от пилатес, повдигане на тежести и даже танци.



Хигинс разкрива, че звездите не са били подложени на ограничаващи диети и са им били дадени чийт дни, само че са били насърчавани да вършат осъзнати избори през уикендите.

“Просто им бях споделил: “Приятели, вие знаете по какъв начин да се грижите за себе си, всички сте възрастни, наслаждавайте се на уикенда и ще се забележим в понеделник “, сподели Хигинс. " Всички знаят, че работят по най-големия филм в света и това е задоволително добра мотивация. "

Хигинс сподели още, че не има вяра в диетите за изключване на хранителни групи, с изключение на когато става въпрос за ултрапреработените храни. " Такъв вид храна не е потребна за тялото ви. След като се отървете от нея, тялото ви ви благодари: ще спите по-добре, няма да сте толкоз изтощени, когато се разсъните “, сподели той.

Яденето на по-малко ултрапреработени храни също може да помогне за поддържане на енергийните равнища, сподели Хигинс.

" Ако се хранителният артикул се доставя завит в пластмасова опаковка, а вие даже не разбирате кои са някои от думите в листата на съставките, тогава евентуално е свръхобработена храна ", сподели още Хигинс.

Докато доста храни като овесени ядки, кисело мляко или брашно се обработват по някакъв метод, ултрапреработените храни обикновено се създават всеобщо във фабрика и съдържат добавки, като оцветители и консерванти за поддържане на усета или текстурата и са свързани с разнообразни здравословни проблеми като рак и деменция.

Примерите включват опаковани торти, бисквитки и торбички с чипс. Добро предписание е да избягвате храни с повече от 10 съставки или такива.



Изследванията също по този начин допускат, че ултрапреработените храни могат да накарат хората да преяждат. Именно това сочи изследване на Националния институт по опазване на здравето от 2019 година, то откри, че хората са приемали приблизително 500 калории повече дневно и са наддавали повече тегло, в случай че са хапвали мощно модифицирани храни, спрямо тези, които са яли прясна храна. Причината за това е неразбираема, само че учените считат, че евентуално е обвързвано с това по какъв начин нашите хормони взаимодействат с ултрапреработените храни.

Поради тази причина хората, които желаят да отслабнат, би трябвало да спрат да броят калории и вместо това да се съсредоточат върху яденето на цели храни, които са с по-високо наличие на фибри и протеини ги карат да се усещаме сити. 

Хигинс също помолил актьорите да опитат от време на време недояждане, което значи, че те трябвало да изяждат цялата си храна за деня в осемчасов прозорец и да не се хранят през останалите 16 часа.



" Намирам, че това е в действителност прекрасен и чист метод да помогнем на тялото и да го научим, че няма потребност от гориво след 19:00 или преди 11:00 часа “, сподели Хигинс. " Ако можете да нарушите този нормален хранителен модел или цикъл, тогава автоматизирано ще видите физически промени, тъй като ще си почивате от храносмилането. “

Хигинс насърчавал актьорите да бъдат гъвкави с графиците си. Например, в случай че някой от тях решил да излиза за вечеря, можел да реалокира прозореца си за хранене по-късно.

" Периодичното недояждане за мен работи в действителност добре и намирам страхотни резултати във всички области “, сподели той.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР