Няма да влезем утре в парламента. Няма да има заседание,

...
Няма да влезем утре в парламента. Няма да има заседание,
Коментари Харесай

БСП няма да отидат на извънредното заседание в петък

Няма да влезем на следващия ден в Народното събрание. Няма да има съвещание, съобщи на брифинг в централата на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Председателят на Народно събрание Росен Желязков свика депутатите в последния ден на предизборната акция изключително по искане на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, с цел да се отхвърли ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката, признат от Народното събрание на 5 октомври 2023 година ПП-ДБ също обявиха, че няма да участват на съвещанието и настояха за неговото несвикване. Има Такъв Народ оповестиха, че ще участват, а " Възраждане " - че няма.

Разбираме отговорността, която носим, тъй като в случай че всички съблюдават обещанията си, нашите гласове биха създали кворум. Смятаме, че изваждането на битовите консуматори на свободния пазар, ще докара до това доста хора и фамилии да не мигат да си заплащат сметките, сподели Корнелия Нинова.

Според нея всички решения, които касаят рафинерията в Бургас - от начало до момента, са неверни и ще доведат до повишение на цените на горивата, което също ще удари хората.

Ние сме срещу всъщност на тези решения. Няма да влезем. Няма да вършим кворум. Няма да сме златният пръст на Бойко Борисов за античовешките решенията, които желае да взима, акцентира тя.

Нинова се обърна към народни представители от ГЕРБ-СДС с думите: " Спрете да звъните на депутатите на Българска социалистическа партия. Трябват ви 5 гласа. Гарантирам, че от Българска социалистическа партия няма да получите нито един. Спрете да ми тормозите на хората. Пробив в Българска социалистическа партия няма да получите ”. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР