Никол Кидман стана героиня на корицата на февруарския брой на

...
Никол Кидман стана героиня на корицата на февруарския брой на
Коментари Харесай

Никол Кидман позира със змии за корицата на Vogue

Никол Кидман стана героиня на корицата на февруарския брой на австралийското издание на Vogue. На корицата, която е снимана от известния фешън фотограф Стивън Клайн, 56-годишната актриса театралничи със змии в ръце. В изявлението звездата споделя за любовта си към рисковите спортове, най-хубавата възраст на една жена и новата си роля.


Да направи фотосесия дружно с влечуго е концепция на самата Никол: тя обича да пробва нови неща и съгласно нея това " ми разрешава да върша неща, които не бих направила ". Освен това, прибавя актрисата, тя счита, че змиите са " извънредно красиви ".

Обичам ги ", прецизира Кидман със смях. - Обичам децата си, обичам брачна половинка си. Мисля, че това [любовта към змиите] е обвързвано с метода, по който скачам с парашут или се гмуркам ".

Никол има вяра, че животът на една жена стартира след 33 години. " Казват, че 33 е доста мощна възраст. Някой ми сподели, че това е възрастта, в която започваш да живееш. " Актрисата навършва 33 години, когато завършват фотосите на мюзикъла " Мулен Руж " - роля, която ѝ носи първата номинация за " Оскар ".

На 25 януари ще се състои международната премиера на сериала на Лулу Уанг " Expats ", в който Никол играе основната роля. Актрисата напомня, че през 2017 година, след диалог на филмовия фестивал в Кан с Мерил Стрийп, е дала обещание да работи с жена-режисьор за година и половина и следва това.

Актрисата сама намира Лулу Уанг за работа по " Емигранти ", който се продуцира от нейната компания Blossom Films. За Кидман е значимо да поддържа надарените и млади режисьори, като им предлага съдействие: тя знае по какъв начин да откри някого тъкмо когато звездата им изгрява. Такъв е казусът с Парк Чан-Ук за " Стокер ", Джонатан Глейзър за " Раждане ", Йоргос Лантимос за " Убийството на свещения елен ".

" Обичам да се появявам и да споделям: " Сега ще оказа помощ за поддръжката на новите гении, които се задават на хоризонта ", споделя Кидман.

" А те са доста. И те идват към нас бързо и гневно. Ван е един от тях. Помислих си: " Това е единственият човек, който може да направи " Expats ".

Филмовата акомодация на романа " Expats " споделя историята на три американки, живеещи в Хонконг, чийто живот се трансформира, когато героинята на Кидман Маргарет губи сина си една нощ в центъра на пазарите в Монг Кок. Новата роля на Никол, както и множеството други нейни функции е за обезверена и объркана жена, която би трябвало да премине през сложни житейски събития./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР