На зверска гавра с Натали Трифонова станаха свидетели зрителите на

...
На зверска гавра с Натали Трифонова станаха свидетели зрителите на
Коментари Харесай

Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс”

На зверска подигравка с Натали Трифонова станаха очевидци феновете на „ Денсинг старс ” предишния вторник. Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката сподели най-хубавият танц за вечерта, завоюва оптималните 40 точки от журито и все пак беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна. В същото време участници, които по всеобщо мнение не могат да й стъпят на дребния пръст на паркета, наподобяват бетонирани в предаването до финала му.
 

Натали Трифонова плака от засегнатост поради нечуваната неправда в „ Денсинг старс ”. Хубавата синоптичка беше изключителна в своето пасо добле, което показа в шоуто. Дори Галена Великова, която нормално намира защо да се хване, с цел да й понижи оценката, този път подвигна заветните 10 точки. Натали събра оптималния резултат 40 от четиримата съдии и с колегата й Димитър се класираха в челото дружно с още две двойки – Папи Ханс дружно с Ани и любимката на журито Ивет Горанова дружно с Тодор. След това обаче пристигна ред за танцов маратон. Той е изобретение – всички двойки се изправят на дансинга и импровизират в 5 танца, които им спускат, без да са авансово оповестени. Целта е бързо да превключват от един в различен темп и жанр. По преценка на журито най-слабите отпадат последователно, до момента в който на дансинга остане единствено един – спечелилият. Той получава 7 спомагателни точки, а първият изнемощял – единствено една точка.

Това беше началото на пътя, който изпрати Натали на елиминция. В маратона победи Неделя Щонова с колегата си Атанас Месечков, които другояче не се показаха кой знае какъв брой добре в главната стратегия. Журито им даде единствено 35 точки, само че със 7-те спомагателни резултатът скочи на 42. Натали взе единствено 3 спомагателни. След това се оказа, че феновете не я харесват – или най-малко тези, които са дали своят вот с есемеси. Тя и сътрудникът й Димитър имаха минимален избор – единствено 6,2% от всички, които са пускали есемеси. Щонова, както нормално, беше първа по този индикатор и с него поведе финалното класиране. А съвършената Натали отиде на елиминация. Тя едвам сдържаше сълзите си от засегнатост, гняв и изтощение. Личеше, че се пробва да се усмихне, само че сълзите й бяха по-силни.

Другите на елиминация бяха „ ергенът ” Виктор Стоянов дружно с партньорката си Михаела. Те не бяха добре оценени и от журито, само че със същия резултат като тях беше Валери Григоров – наследник на шампионката Мария Гроздева и гадже на холивудската звезда Мария Бакалова. Според множеството фенове точно той е трябвало да напусне надпреварата. Никой не схваща по какъв начин Валери постоянно се избавя, макар че не впечатлява с гений. Хората считат също, че каратистката Ивет Горанова е безпричинно толерирана. Миналия вторник личеше, че понякога тя стопира да танцува, с цел да мисли над хореографията. Въпреки това й дадоха 40 точки, колкото и на Натали.

„ Подигравка! Натали на елиминация.. . Ивет и Валери трябваше да са и един от тях да си тръгне! Двойка с 40 точки от журито – на елиминация ”; „ Абсурдно! Продължава една табуретка и едно дърво (син на майка си и гадже на гаджето си) и се борят за оставане едно дърво и едно прелестно и елегантно танцуващо момиче ”; „ Натали – страхотна! Ивет и Валери нищо изключително не демонстрираха те трябваше да са на елиминации ”; „ Е, по какъв начин Натали и Виктор? Има три други двойки, които трябваше да си тръгнат преди тях! ”, нервират се феновете, които споделят отзиви на страницата на предаването във Facebook. Много от тях заплашиха, че от в този момент нататък ще гледат конкурентната Нова тв.

За благополучие на почитателите на Натали, тя победи на елиминацията и остана в предаването. Виктор обаче отпадна и това разруши сърцата на доста моми.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР