Младият Емрах Стораро явно има много гореща и страстна кръв,

...
Младият Емрах Стораро явно има много гореща и страстна кръв,
Коментари Харесай

Танцьорката Веси след финала на „Денсинг старс”: Най-после се отървах от Емрах!

Младият Емрах Стораро очевидно има доста гореща и буйна кръв, а нахалството му надминава даже тази пристрастеност. Въпреки че даде обещание да поддържа връзка единствено по работа с учителката си по танци в „ Денсинг старс ” – Веси, той до последния миг не е спрял да й досажда с нежелани предложения за по-близък контакт, научи „ Уикенд ”. На финала даже си разреши поредна напоиската целувка пред камерите, с която вбеси партньорката си и възмути мъжете, станали очевидци на арогантното му държание.

Говори се, че на Веси й идело да вдигне прием, откакто двойката й с Емрах Стораро отпадна от танцовото шоу на Би Ти Ви. Тя най-сетне си отдъхнала, че към този момент няма да й се постанова да поддържа връзка с нахалния млад артист. Според слуховете, танцьорката се е пробвала да се откачи от партньорството си с него още когато преди няколко седмици той я целуна на дансинга отвън всевъзможни правила на надпреварата. Но от продукцията отказали да му дадат друга партньорка, изтъквайки, че момичето има контракт с предаването и е длъжно да танцува с този, който му посочат.

Истинската причина в действителност е, че арогантното държание на Емрах и методът, по който се натрапва на Веси, се е оказал вкусна хапка за малкия екран. Това е една от най-обсъжданите тематики в танцовото съревнование, тъй че генерира огромен зрителски интерес. Именно по тази причина в шоуто били безапелационни, че няма да разделят чаровната Веси и младия Стораро макар нейното предпочитание това да стане и макар неговото меко казано недопустимо държание. Единственото, което танцьорката съумяла да си издейства, е да накарат нахалния й възпитаник да се извини обществено и да обещае, че повече няма да й се натрапва. Само че той не е спазил обещанието си.
Говори се, че от самото начало на присъединяване си в танцовото предаване, до самото си отпадане Емрах не е спрял да се натиска на хубавата си учителка по танци, която нямала никакъв интерес към него като мъж. Пред камерите тя се е старала да играе, че е в положителни връзки с момчето, само че в действителност едвам го понасяла. Молела се да отпаднат от надпреварата допустимо най-бързо, а когато това станало, споделила, че най-сетне е спокойна, тъй като се е отървала от досадника.

Точно преди да им оповестят, че напущат надпреварата, Емрах направи следващ нагъл опит за домогване до Веси . Зад гърба на водещия Краси Радков и пред очите на трима от мъжете в надпреварата той я целуна. На екран се видя, че момичето мигновено се вбеси и му хвърли смъртоносен взор. След това се насили да се усмихне, с цел да не се основават непотребни кавги, само че мъжете зад тях си размениха красноречиви погледи, които ясно демонстрираха възмущението им от Емрах и недоумението му пред неговото безпределно безсрамие. Въпросните мъже са Папи Ханс, Виктор Стоянов и Кристиан Йорданов, който беше танцов сътрудник на Мила Роберт. И тримата останаха като гръмнати, когато видяха по какъв начин Емрах целува Веси, откакто тя неведнъж и недвусмислено му е посочила, че не желае това да се случва пред камерите или зад тях.

Много фенове се тормозят, че артистът може би ще продължи да тормози момичето и след излизането си от шоуто. Единствената съответна реакция, която малкия екран можеше да предприеме в тази обстановка, беше да в профил младия Стораро от предаването още след скандалната целувка на дансинга, която от позиция на Веси може да се преглежда като полов тормоз на работното място. Но в Би Ти Ви не направиха нищо. Явно им беше по-важно да се написа и приказва за този позорен епизод в шоуто, вместо да защитят танцьорката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР