Мизия, Тракия и Македония – трите исторически области на българското

...
Мизия, Тракия и Македония – трите исторически области на българското
Коментари Харесай

„VM Invest“ събира Мизия, Тракия и Македония в столичен квартал

Мизия, Тракия и Македония – трите исторически области на българското землище – се събират на едно място в столичния квартал „ Малинова котловина “ под формата на съвременни и енергийни ефикасни здания, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ VM Invest “ направи първа копка на жилищните здания „ Мизия, Тракия и Македония “.

„ Качеството на постройките ще бъде доста високо, ще бъдат употребявани най-хубавите материали и ще бъдат издигнати от извънредно положителни експерти. Те ще бъдат високо енергийно ефикасни като ще имат и фотоволтаични съоръжения на покривите, които ще поемат дневните потребности на общите елементи ”, съобщи изпълнителният шеф на компанията Васил Михайлов.

 юрист Васил Михайлов

Предлагат се едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища, а за хората с условия могат да се създадат и преустройства. Сградите ще бъдат приключени с Акт 16 в границите на три години.

„ Мизия, Тракия и Македония “ ще бъде един от най-емблематичните планове в квартал „ Малинова котловина “, сподели комерсиалният шеф на компанията Петър Сотиров. Той посочи, че планът ще бъде с над 8000 квадратни метра разгъната застроена повърхност. Във всяка от трите здания ще има по 40 жилището. „ Като енергийна успеваемост гоним максимума, което за региона не се среща постоянно . Ще създадем едни хубави, забавни здания, подобаващи за живеене, с добра локация и подобаващи за една добра инвестиция “, означи той.

 Петър Сотиров

„ VM Invest “ е добре позната на пазара и за клиентите. „ Хората ни познават. Те знаят, че ние държим на думата си, държим на качеството и на положителното осъществяване и по тази причина ни се доверяват “, разясни Сотиров.

Компанията строи по най-съвременни европейски технологии, с мисъл за градската среда и с фокус върху зелената сила за едно по-добро бъдеще. За всеки един от техните планове компанията се стреми да става все по-добра, от ден на ден да подвига качеството и енергийната успеваемост на постройките.

Тържествената гала, която се организира през днешния ден беше открита от цигуларя от Софийската опера и балет Димитър Райчев. Освен него за настроението на гостите се погрижи и певицата Меги Джанаварова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР