Лили Иванова неочаквано отложи ноемврийските си концерти за лятото на

...
Лили Иванова неочаквано отложи ноемврийските си концерти за лятото на
Коментари Харесай

Защо Лили Иванова отложи ноемврийските си концерти за лятото?

Лили Иванова ненадейно отсрочи ноемврийските си концерти за лятото на 2024 година.

„ Поради независещи от екипа ни аргументи концертите на Лили Иванова в гр. Велико Търново, гр. Русе и гр. Варна, планувани за ноември 2023 година, се реалокират на следните дати – 3 юни 2024 година – Велико Търново, 5 юни 2024 година – Русе, и 4 юли 2024 година – Варна “, осведомят от екипа на Лили Иванова.

Всички закупени билети важат без потребност от презаверка. Има опция и за връщане на билетите.

Лили Иванова очаква с неспокойствие срещата си със своите фенове на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат извършени на плануваните дати, прецизират уредниците.



Лили Иванова репетира за концертите си в НДК на 15 и 16 декември. Снимка: публична фейсбук страница на примата

Отлагането на концертите на примата е много разочароващо за феновете й във Велико Търново, Русе и Варна, които се надяваха да я слушат през есента. И трите концерта са разпродадени. А напролет и лятото изпълнителката на " Ветрове " изнесе над 15 концерта в цялата страна, където я слушаха десетки хиляди почитатели.

Според информация на Lupa.bg Лили Иванова се е уплашила от въпреки и леката коронавирус вълна и от настъпващия грип и е решила, че е по-добре да се пази за двата си огромни концерти в София на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК.



Малко откакто на страниците си в обществените мрежи от екипа на певицата разгласиха информация за отсрочените концерти, там се появиха фотоси от нейни репетиции за концертите й в НДК.

Явно примата желае да показва, че е в кондиция и се готви интензивно за срещите си с публиката в София. В същото време обаче мненията под обявата за отсрочване на концертите й бяха лимитирани. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР