Лентата трябва да бъде показан следващата седмица. В интервю с

...
Лентата трябва да бъде показан следващата седмица. В интервю с
Коментари Харесай

Кевин Спейси: Поемам отговорност за миналото си, но не и за измислиците

Лентата би трябвало да бъде показан идната седмица. В изявление с някогашния кореспондент на GB News Дан Уутън, Спейси отхвърли обвиняванията за полов тормоз и нахлуване, като сподели, че от време на време „ може да е работил неуместно “, само че не и нелегално.

„ Поемам цялостна отговорност за предишното си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се оправдавам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал “, сподели звездата от " Къща от карти " Кевин Спейси, представен от BBC. Той добави, че в никакъв случай не е предложил помощ в кариерата в подмяна на полови услуги. „ Свързах се с някои мъже, които смятаха, че могат да напреднат в кариерата си, в случай че имат връзка с мен. Но всичко беше част от техния проект, който постоянно е съдбоносен да се провали, тъй като не съм забъркан и не съм давал единодушието си да вземам участие в това “, сподели артистът.
Реклама

Актьорите Руари Кенън и Дани Делило са измежду тези, които насочат нови обвинявания против Спейси в документалния филм. И двамата приказваха в изказвания пред медиите за несъответстващото държание на Спейси към тях. На 26 юли предходната година правосъдни заседатели в съд в Лондон признаха Спейси за почтен по обвинявания в полов тормоз против четирима мъже. Той беше оневинен по девет обвинявания, в това число „ полово посягане, склоняване на разположение към полова интензивност без единодушие и склоняване на разположение към полова интензивност с навлизане “.
Реклама

По време на процеса Спейси отхвърли виновността си, като сподели, че " не е употребявал силата си, с цел да вкара неназовани мъже в леглото ", написа " Труд ". Той дефинира обвиняванията като " нож в гърба ". Преди 2 години обаче арбитър разпореди на артиста и на продуцентските му компании да платят на основателите на сериала " Къща от карти " близо 31 милиона щатски $. Сумата е обезщетение за загубите, претърпени от продукцията след уволнението му през 2017 година, обвързвано с обвиняванията в полови злоупотреби от страна на артиста.

Спейси отхвърли обвиняванията посредством юристите и представителя си. Арбитърът сред артиста и продуцентите е открил, че Спейси е нарушил условията в контракта си за професионално държание, като е " влизал в избрани връзки с няколко членове на снимачния екип във всеки от петте сезона, в които взе участие във водеща роля и като продуцент на " Къща от карти ". В резултат на това MRC уволнява Спейси, стопира работата по шестия сезон на сериала, пренаписва сюжета, с цел да в профил героя на Спейси и редуцира епизодите от 13 на 8, с цел да съблюдава периодите, което води до загуби от десетки милиони долари.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР