Kaufland е сред най-иновативните и изпреварващи тенденциите работодатели в България.

...
Kaufland е сред най-иновативните и изпреварващи тенденциите работодатели в България.
Коментари Харесай

Kaufland България: Развий кариерата си в международна среда

Kaufland е измежду най-иновативните и изпреварващи трендовете работодатели в България. Компанията също по този начин се е посветила да потвърди на сънародниците ни в чужбина, че в родината ги чака не по-малко обещаваща кариера, в сравнение с на открито.

Предлагането на благоприятни условия за кариерно израстване и професионална преквалификация са от особена значимост за сполучливото развиване на екипа на немската компания.

В устрема си да задържи най-хубавите гении в България, ритейлърът си партнира с самодейността Bulgaria Wants You, чиято цел е да въодушеви сънародниците ни, които живеят и работят отвън граница, да се завърнат назад в България.

На 4 ноември във Виена, Австрия, следва следващото събитие, проведено от Bulgaria Wants You, на което сънародниците ни могат да се срещнат с екипа на Kaufland България. Специално присъединяване ще вземе и Иван Чернев, изпълнителен шеф на Kaufland България, който ще опише повече за персоналната си мотивация да се върне да работи в родината си и ще разкрие детайлности за атрактивните условия на труд, които компанията предлага, с цел да насърчи повече българи да изберат да живеят и работят у нас. 

Компанията има вяра, че грижата за всеки един от екипа е наложителната основа, която е нужна за развиването на сполучливия ѝ бизнес модел. Лидерството на Kaufland във връзка с грижата за хората се затвърждава и от най-скорошно извършеното вътрешно изследване на удовлетвореността на чиновниците. В него взеха присъединяване над 4 000 чиновници на компанията, а резултатите са безапелационни – 90% от тях са удовлетворени от своето работно място и взаимната работа с директния си началник.

Над 84% от тях споделят, че са задоволени и щастливи да бъдат част от екипа на Kaufland България, а 88% от участниците показват, че са щастливи от работата с сътрудниците си, построена върху доверие и преданост.

Със своите близо 7 000 чиновници, Kaufland България е в топ 5 на най-големите работодатели у нас, като за последните 6 месеца разкри нови 140 нови работни места в София, от които над 20 са управителни позиции. Освен по бройка, Kaufland България се постанова като мечтан шеф и с опциите за развиване, които дава на своите чиновници. Само за 2022 година компанията влага близо 400 хиляди лева в образования на екипа си, като включително влизат над 150 типа профилирани образования и преквалификации, налични за чиновниците на компанията.

На форума в австрийската столица се чакат над 1000 българи, живеещи зад граница, и десетки компании, които ще търсят своите нови чиновници на място. Присъствието е изцяло гратис, само че изисква наложителна регистрация.

Събитието на Bulgaria Wants You е подкрепено от Посолството на Република България в Австрия и Societa Bulgarica – сдружението на българите във Виена.

Economic.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР