Какво му има на Facebook, че предизвиква умните момичета да

...
Какво му има на Facebook, че предизвиква умните момичета да
Коментари Харесай

10-те любовни грешки във Facebook според списание „Cosmopolitan“

Какво му има на Фейсбук, че провокира умните девойки да постъпват толкоз неуместно? От непрекъснатата смяна на статуса от „ обвързана “ на „ необвързана “, „ комплицирано е “ и така нататък до денонощни изявления какъв брой благ е мъжът до тях.

Списание Cosmopolitan събра на едно място най-големите женски любовни закононарушения в обществената мрежа, които много от твоите другари там мъчно биха могли да ти простят, в случай че извършиш. Ето 10-те най-чести любовни неточности във Фейсбук съгласно списание Cosmopolitan.

1. Прекаляваш с играта на обвързана/необвързана/сложно е
Мило момиче, всички сме минали оттова, разяснява Cosmopolitan. Този вид „ трогателен “ любовен живот, когато имаш потребност да покажеш на целия свят какво се случва с теб и го правиш бързо и елементарно благодарение на Фейсбук. „ Обвързана “ е последвано от „ Сложно е “. След това разумно преминаваш на режим „ необвързана “, който е последван от „ обвързана “. И всичко това се случва в границите на единствено един уикенд. Ако не си напълно сигурна какво ти се случва в любовен проект, по-добре се въздържай от смяната на статусите си. Не единствено, че изнервяш приятелите си, само че и доста се излагаш и се присмиват зад тила ти!

2. „ Ние “
Когато към този момент имаш сериозна връзка внезапно в живота ти се появява още един човек, за който да мислиш с изключение на себе си. Това обаче въобще не значи, че внезапно сте се слели в една двойнствена персона и от в този момент нататък се постанова като същинска кралица да използваш „ ние “ за всичко, за което приказваш и респективно пишеш в обществените мрежи.

3. Слагаш си криптирани статуси
Това са тези нищо не казващи статус ъпдейти, които пишеш, когато си ядосана на гаджето си. Всъщност, не са толкоз скрити, колкото си мислиш и показват на всички от другарската ти листа какъв брой си незряла. Едно е несъмнено – сега приятелите ти натискат на разум бутона „ не одобрявам “.

4. Албумите „ Аз и миличкото ми сладичко пиленце “
ОК, можеш да пренебрегнеш това предписание, тъкмо когато сте се върнали от сантиментална почивка или сте претърпели някакво друго прелестно събитие. Но фотография след фотография единствено на вас двамата, зяпащи се влюбено в очите или нещо още по-ужасяващо – с добавени резултати от Photoshop като сърчица и други сходни лигавщини… ами, това просто е голяма скука за всеки различен с изключение на теб и него. Спести я на приятелите си.

5. Подранилото известие на стената му
Това малко прилича подранилото „ обвързана “. Трябва да бъдеш деликатна какво пишеш по стената на твоето проекто-гадже. Ако напишеш на стената му: „ Изкарах си ужасно, нямам самообладание да те видя отново! “, минути откакто те е изпратил до вас, евентуално е прекомерно рано за сходни откровения. Същото се отнася и за фотосите – не започвай да им измисляш „ милички “ и „ сладички “ описания, преди да си изцяло сигурна дали въобще сред вас двамата има нещо същинско.

6. Споделяш прекалено много (и прекомерно лична) информация
Малко е шокиращо да прочетеш в новините си „ Сексът за помиряване е популярен “, щом се логнеш. Запази този тип информация за себе си.

7. Прекаляваш с лигавщините
Добре, де, добре. Разбрахме, че си бясно влюбена. Ъпдейтването на статуса ти с фрази, съдържащи епитети имена като „ най-щастливата “, „ хубав “ и „ страховит “ обаче, е сладко единствено първите няколко пъти. После просто започваш да дразниш.

8. Пасивно нападателни двойки
Точно както хората нямат предпочитание да схващат тъкмо какъв брой е мощна любовта ви, никой не се интересува какъв брой постоянно вие двамата се карате. Съобщенията по стената на гаджето ти в жанр „ Надявам се, че нощес си си изкарал добре с Иван, тъй като явно аз не бях задоволително добра компания “ наподобяват изцяло психопатски.

9. Поканите ти за другарство
Да добавяш приятелите на новото ти гадже е малко необичайно. Мислиш си, че просто се държиш другарски, само че това, което мисли той е, че се опитваш да го задушиш и да откраднеш приятелите му преди даже още да сте станали същинска двойка.

10. Искате всички да видят, че сте дружно
Никой не обича двойките, които непрекъснато си поддържат връзка под статусите на останалите. Когато един ъпдейт, почнал като „ Не ми се върви на работа през днешния ден “ приключи с полемиката на теб и половинката ти какво да си приготвите за вечеря, значи сте нарушили етичния Фейсбук кодекс. Дръжте се благо и коментирайте сходни неща на персонални известия. В противоположен случай най-после ще станете тъкмо толкоз дразнещи за всички от другарската си листа, колкото момичето, което към момента не се отхвърля с поканите да станеш част от съседите й във Farmville.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР