Как сексът да бъде чувствен…Когато говорим за хубав секс, обикновено

...
Как сексът да бъде чувствен…Когато говорим за хубав секс, обикновено
Коментари Харесай

Как да балансирате чакрите си за по-хубав секс

Как сексът да бъде чувствен…

Когато приказваме за прекрасен секс, нормално се фокусираме върху физическото и страстите, пропускайки, че той може да бъде цялост от сили и духовни прекарвания. Дали половите прекарвания ще бъдат за нас вълнуващи или не, зависи от редица фактори, сред които е и балансирането на чакрите.

Чакрите са енергийни центрове, ситуирани по цялото тяло, свързани с избрани органи. За да имаме постоянно сетивен сек с е значимо постоянно да балансираме своите чакри.

Вижте по какъв начин може да го извършите. Когато вършиме тези очистващи лечения, си осигурете спокойна и приятна атмосфера.

Муладхара – коренна чакра

Коренната чакра е в основата на енергийната система на индивида и се намира в основата на гръбнака. Това място дава отговор за нашите съществени потребности за сигурност и сигурност. Разположена е в основата на гръбнака и е обвързвана с червен цвят.

Необходимо е да бъде здрава и отворена във всички наши полови връзки, с цел да бъдем подготвени да се доверим на нашите сътрудници.

За да балансирате коренната чакра, представете си алена светлина, преминаваща през основата на гръбнака, като повтаряте: „ Надявам се, че съм в сигурност с колегата ми. “

Свадхиштхана – Сакралната чакра

Намира се в долната част на корема (около 2 см под пъпа), наоколо до гениталиите и се свързва с оранжевия цвят. Отговаря за сексуалността. Много постоянно при хората, които изпитват някаква виновност от съкровен темперамент, когато тази чакра се балансира, настава естетика.

Важно е всеки да може да се одобри като полово създание. Представете си една ярка оранжева светлина, преминаваща през тази част от вашето тяло. Повтаряйте: „ Аз одобрявам моята половост и тяло. “

Манипура – чакра на слънчевия сплит

Чакрата на слънчевия сплит се намира над пъпа и под гръдната кост и се отнася до персоналната мощ, самочувствие и жизнеспособност. Свързва се с жълтия цвят.

Когато балансираме тази чакра, ние ще отворим своята полова признателност и благодарност към колегата, ще бъдем по-уверени и ще дадем най-хубавото от себе си в секса.

Представете си ясна жълта светлина, преминаваща през тази чакра и повтаряйте „ Аз правя оценка моята половост и сексуалността на колегата ми. “

Анахата – сърдечната чакра

Сърдечната чакра контролира способността ни да обичаме. Намира се в центъра на гърдите, тъкмо над сърцето и се свързва със зеления цвят. Блокирането на тази чакра може да бъде обвързвано със страха да обичаш някой различен и боязън от това да обичаме себе си, което пречи на това да бъдем отдадени в правенето на обич.

Балансирането на сърдечната чакра ще ни даде една опция да изпитаме доста по-дълбоки удоволствия от секса, да имаме буйна обич.

Представете си зелена светлина, преминаваща през сърцето като повтаряте: „ Аз съм отворен за предоставяне и приемане на безусловна обич. “

Вишудха – гърлена чакра

Чакрата на гърлото дава отговор за себеизразяването, самочувствието и творчеството. Разположена е в основата на гърлото и е обвързвана със синия цвят.

Сексът безспорно е форма на себеизразяване и когато гърлената чакра е уравновесена, ние се усещаме уверени, подготвени сме да опитвам в леглото, усещаме се позитивно.

Представете си ясно синята светлина, преминаваща през гърлото ви и повтаряйте „ Изразявам своята половост по положителен метод. “

Аджна – чакра на челото

Тя е ситуирана в региона на челото и дава отговор за интуицията, мъдростта и проницателността. Свързана е с цвят индиго. Изключителният секс се случва, когато ние се доверим на нашата вътрешен глас и се свързваме на по-дълбоко равнище.

Когато третото око е ясно, ние можем да намерим себе си, да създадем естетика със половите си сътрудници, а когато чакрата е блокирана, не бихме могли да достигнем тази точка на фамилиарност.

Представете си светлината в цвят индиго, преминаваща през челото, като повтаряте „ Изпитвам естетика с колегата ми. “

Сахасрара – хилядолистник

Намира се на върха на главата и е обвързвана с белия и лилав цвят. Коронната чакра се свързва с нашата божественост и връзката ни с всички живи същества. Когато коронната чакра е отворена, ние изцяло може да изгубим себе си по време на секс.

Да изпитаме дълбоки оргазми и да се слеем енергийно с колегата. Когато коронната чакра е блокирана, за нас е мъчно да достигнем до екстатично освобождение (възторжено възбуден, намиращ се в екстаз).

Представете си виолетова светлина, „ изтичаща “ от върха на главата ви и повтаряйте „ Аз съм полово и божествено обвързван. “

Инфо: www.az-jenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР