Жителите на грас Пери в американския щат Айова се оплакаха

...
Жителите на грас Пери в американския щат Айова се оплакаха
Коментари Харесай

Зъл заек тероризирал американски град

Жителите на грас Пери в американския щат Айова се оплакаха от нападателен заек, който нападал хора, заяви районната телевизия KCRG.


Както сподели един от жителите на града, той видя черно животно покрай къщата и се опитал да го снима на телефона. Заекът първо понечил да избяга, само че по-късно се обърна и се втурна към мъжа. Рамона Ръстан беше друга жертва. „ Той скочи и ме цапна. Казах си: „ Боже, преди малко ме ухапа заек! “, рекла дамата.

След нападението злият заек прескочил оградата на дома й, хукнал към колата на съседката и дълго време не я пуснал да излезе оттова. Когато дамата въпреки всичко слязла от колата, животното я преследвало до самия предел.

Ръстан решила да отиде в полицията. Служителите на реда открили, че по-рано същото животно е ухапало 13-годишно момче, живеещо насреща. Патрулните споделили на Ръстан, че този заек безусловно тероризира региона.

Родителите на потърпевшото дете решили да му бият инжекции срещу бяс. Ръстан, който е здравна служителка, счита, че това е ненужна защитна мярка, защото заекът не демонстрира признаци на бяс.

На 5 май служителите на реда съумели въпреки всичко да заловят нападателно животно. Те го извели от града и го пуснали. Заекът в никакъв случай повече не се върнал в Пери.

През май 2022 година беше обявено, че жителите на английския град Уорчестър се оплакали от петел, живеещ при съседи, който тероризира цялата улица. Със мощно кудкудякане пернатият събуждал региона в четири сутринта всеки божи ден. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР