Хиляди виртуални честитки и писма, изпратени по куриери, заваляха към

...
Хиляди виртуални честитки и писма, изпратени по куриери, заваляха към
Коментари Харесай

Цветя и честитки валят към Лили Иванова за рождения й ден

Хиляди виртуални честитки и писма, изпратени по куриери, заваляха към Лили Иванова от ранни зори в понеделник. На 24 април естрадната прима има рожден ден и съгласно десетилетната традиция на този ден домът й на столичната улица " Оборище " се трансформира в пъстроцветна градина. Стотици другари и фенове й изпращат красиви букети и дарове, а многочислените й почитатели показват почитта си към нея в обществените мрежи.

Лили Иванова стартира кариерата си още през 60-те години на ХХ век и незабавно се трансформира в музикална звезда. Самата тя показа преди време в изявление пред Антон Хекимян по Би Ти Ви: " Никога не съм играла, в никакъв случай не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не летя в облаците ".

Кариерата на Лили Иванова е осеяна с музикални пътешествия. Още с първите ѝ участия в София, през първото задгранично турне в Румъния, до огромните концерти в тогавашния Съветски съюз и даже дребните, провинциални градчета и читалища. Вече над 60 годни певицата подарява наслада на няколко генерации фенове на музиката.

Жената, която споделя, че не стои с ръждясала корона на главата, тъй като желае короната постоянно да е лъскава. И тя го прави полирайки тази корона до искра. С доста труд и безрезервност към този момент толкоз доста години.



И през днешния ден не бе подминат безконечният въпрос - на какъв брой години е Лили Иванова. Самата тя по този начин и не разяснява действителната си възраст, само че пък демонстрира възприятие за комизъм.

Някои поздравиха певицата с 89-ия рожден ден през днешния ден, намеквайки, че тя е родена през 1934 година, а не както е съгласно формалните й документи през 1939 година Но срещнаха мощна рецензия от страна на нейни върли почитатели: " Най-грешно е да коментирате годините на такива хора, за какво го вършиме, комплекси ли имате... Грешници... Тя Лили се е потвърдила в годините. Велика и неповторима и ще си остане до дъно такава. Пей Лили пей! "
 
" Няма от какво да се опасявам. Ванга ми е споделила, че ще пея, до момента в който съм жива. За смут на някои хора ", бе споделила самата естрадна легенда.

„ Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не желая да бъда номер едно. Нека съм номер две, 10, няма значение. Нямам потребност от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама ”, изповяда се тя пред Хекимян.

„ Взискателна съм, само че на първо място към себе си. Към другите също имам условия, само че не ми се е налагало да съм недоволна нито от дисциплината, нито от нищо, тъй като тая дисциплинираност идва, без да я натрапвам. Аз съм постоянно на подготовка преди всички и никой не си разрешава забавяне, само че това е, това съм аз... Знам, че се приказват доста неприятни неща за мен... ”, изяснява Лили Иванова.



На 19 май от 20:00 часа Лили Иванова ще изнесе бутиков концерт в Народен спектакъл " Иван Вазов ". На концерта тя ще пее в компанията на LI Orchestra - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков  (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали. Най-скъпите цени за билетите удариха 500 и по този начин Лили задмина Джон Малкович.

В Благоевград на 10 май Лили Иванова стартира тазгодишното си национално турне. За 7 месеца тя и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали във Варна - 14 юни и 28 ноември, Велико Търново - 16 юни, Плевен - 20 юни, Бургас - 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември. На 15 и 16 декември певицата ще има два поредни концерта в зала 1 на НДК.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР