Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли

...
Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Христо Стоичков започна собствен бизнес: Мика се занимава с изработката на чанти, които предпазват от зли очи

Голямата щерка на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, към този момент има ново бизнес начинание, разбра HotArena.
Мика се впусна в дълбоките глъбини на частния бранш в топъл Маями, като се насочила в областта на дизайна. От известно време тя се занимава с направата на чанти, напоени със специфична сила, която да защищава притежателките им от несгоди.
Засега бизнесът е към момента много дребен и Мика занапред ще го развива, само че амбициозната дама е уверена, че инвестицията несъмнено ще й се възвърне неведнъж. Засега Стоичкова няма личен магазин в Маями, защото не е подготвила задоволително продукти.

Щерката на Камата създава чанти уникати, които са единствено по 1 численост и са по дизайн на клиентките. Отличителен белег за всички продукти на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което защищава от неприятни сили и нездравословно въздействие, писа „ Галерия “.
Тъмносиньото обичайно се свързва с положителната карма и положителна сила. Светлосиньото пък символизирало небето и истината и затова също представлявало отбрана от злонамерени погледи.Мика стартира да се увлича по митове и мистични суеверия, откогато интензивно се занимава с йога. Още преди 4 години тя стартира да практикува въздушна йога, по-късно се насочи към обичайна.

Дъщерята на Камата се омъжи преди 2,5 години, само че очевидно недоразумение е довело до завършек на връзката й с Айкут Рамадан
Слуховете, че Мика Стоичкова и Айкут Рамадан към този момент не са дружно циркулират от есента на 2018-та година.
Мика беше престанала да качва обши фотоси в инстаграм, а след това изтри профила си и от началото на месец февруари има нов.
Запознати настояват, че дъщерята на Христо Стоичков е изгонила мъжа си от фамилния им дом в Маями.
Всеизвестен факт е, че самата футболна легенда е срещнал огромната си щерка с българина от турски генезис Айкут.

Мика и Айкут подписаха брак на 22 юли 2016-а година в Щатите, когато дъщерята на Стоичков към този момент беше бременна.
Новото бизнес занятие на Михаела евентуално й оказва помощ да излезе от депресията и да продължи напред.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР